![]() |
KIm ja mam do Cholery zostać!!
Nie mam pojecia kim grac mailem ryca ale red skull przypadkowo i teraz chce nowa dobra postac ale nie wiem czy ryc czy palek POMOCY
|
Dlaczego do cholery zakładasz takie tematy?
|
Knight:
Plusy: -Dużo capa -Dużo hp -Exori Minusy: -Malo czarów -Musi zrobic dobre skille i lvl, zeby chodzic na lepsze potworki -Durzo chrzanienia ze zdobyciem 4 mlvla Palek: Plusy: -Walka na dystans -No niby te sd... ale takie zalosne hity ida... -Ma dosc sporo czarów -Na niskim lvl moze chodzic na silne potworki Minusy: -Musi tachac bolty -Jak juz sie do niego podejdzie to mozna mooocno przywalic. |
Zostan gejem
|
Geje TU GEJE TAM A JA GEJA W DUPIE MAM
Cytuj:
|
ja ci powiem tak jezeli to non pvp sorcer czlowieku jak masz koleguw bogatych lub masz duzo kasy to czlowieku zostani sorc bo jak bedziesz kupowal all spell od 4mlvl i jak masz pacc to ebedzieszy wypas jak ja z exori vis na 15 lvl mumie i osta zabijam se 4 exori i pada i wogule jak to nie non pvp to wezi knighta lub druta i graj w carlin zeby isici szybko do ewarfuw nabici ten level do 15 zeby cie nikt nietyykal
|
@up
wyjdz i kup se slownik! |
@up
Czy to twoje zdanie wnosi cos do tematu? hmm... chyba nie, bo chodzi tu o profesje -.- @offtopic pozatym to nie twoja sprawa jak on pisze, byle by pisal tak aby ktos to zrozumial... @topic Moim zdaniem to chyba palek, tylko jak bedziesz zamierzal nim grac to lepiej skup sie najpierw na zdobyciu dobrych skilli i tego 8mlv, no i przydalby sie minimum 11 lv tak abys mogl uzywac czar Ultimate Healing "exura vita" |
:)
Nie bede cytowal wypowiedzi jednego pana bo każdy wie o którego chodzi , a mainowicie mam "se" kupić słownik :) hauhau. Juz wybrałem palladyna bo mnie te walenie z sd skusiolo i nawet widzialem tu filmik jak za***iście (tego nie mam w slowniku lol) 74 palladyn solo demonka to bbylo cos boskiego:)
EDIt: Sorry ale o ten słownik to chodziło nie do mnie hehe źle doczytałem , ale fakt faktem też musisz go kupić, albo nie wymawiać jak wieśniak "se" pozdro |
Wątpie żeby idiota który zakłada 1000 temat o tym i wyzywa czyjegoś starego zrobił kiedyś 15 mglvl pallem...
temat reported~ |
Sam wybierz, możesz grać każdym, jeżeli psychika pozwoli ci nie grać tak:
http://x2.putfile.com/7/19211224864.gif Bez urazy wariatom ;) |
@up: BUAHAHAHAHAHAHHAAH! Dobre to bylo xD
@topic: ja ci radze przeanalizowac dwa aspekty: Szybkość twojego łącza i Umiejetnosci uzywania run To jasne ze jezeli lagniesz na expowisku to duza szansa na ded. Umiejetnosc uhania sie w biegu to bardzo potrzebna rzecz, strzelanie z run rowniez. Jesli knajtem wymiatales ( jesli ty tak sadzisz) zostan przy nim. Jesli masz dobr elacze i umiejetnosci i CHCESZ ODMIANY to palek |
:)
Powiem tyle ze założyłem ten temat by usłyszeć wypowiedzi normalnych i debili , bo sam wiem kim zostać bo można powiedziec nie jestem początkujący gracz i sam potrafie sie zdecydowac. Dla informacji biore palke bo knightem wymiatalem ( jak na ten lvl) ale chce zoabczyc jak palkiem pojdzie mam pacca szybko nabije co trzeba:) A wracajac do debili to teksty typu "zostan gejem" albo ze nie nabije 15mlvl to bardzo jestem ciekawy czy te osoby mają chociaż 10lvl w tibi , bo na moje spostrzeżenia to są nienormalni:) może się myle. Aha @up post podoba mi sie , tz. wypowiedz tego kolesia (jeśli sobie życzy to pana) hehe.
Ps. Sorry za błędy ortograficzne staram sie ich nierobić ale można powiedzieć robie to od dziecinstwa. |
Zdecydowanie Kolesia xD
Powodzenia na drodze Paladyna!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
to jest twoj wybor kazdy sie czuje dobry w kazdej profesji masz duzo czasu siedzisz kilkanascie godzin dziennie przed kompem zostan sorciem lub drutem najszybciej sie expi tymi profesjami jak masz duzo czasu jesli chcesz sprobowac i zobaczyc czy cie stac na zabicie np 20 lvlem na banshee i padasz dosyc czesto wez paladyna a jesli chcesz praktycznie miec lepszy eq ale malo expa z huntow bierz knighta
|
wiesz co ci powiem geju muj ojciec jest w warszawie noobie a tak wogle twuj stary rucha sie z pretem noob plx
|
hahaha pedal dostal bana
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:23. |