![]() |
lockname
Mam takie pytanko gram jzu sobie moja postacia i nagle postanawiam dolaczyc sie do pewnej rodziny.Ta rodzina oczywsicie wyraza na to zgode!!!
NO i teraz pytanie jak to zrobic??? Wyslalem wiadomosc CIPom o tresci Please lockname. Dostalem odpowiedz cos w stylu ze moja prosba zostala doprowadzona do konca czy cos w tym stylu. No i co teraz???? |
Nic. Jezeli Twoj nick nie lamie zadnej z zasad Tibii, na namelocka nie masz co liczyc.
|
zawsze mozesz zalozyc strone o firmie(wymyslonej:D) ktora nazywa sie tak jak twoj char. Czasem cipom niechce sie sprawdzac realnosci, ale zawsze mozesz napisac maila z linkiem do strony ze postac lamie prawa autorskie. Gorzej jak sprawdza date zalozenia strony;) ale jak chcesz to sproboj.
|
Niewiem dokladnie co oznacza to lockname,ale slyszalem ze tak moge zmienic nazwisko!!
CZyli z tego wychodzi ze nie mam zadnych szans na to zeby zrobic sobie takie nazwisko rodziny do ktorej chce nalezec?? |
praktycznie nie masz szans na zmienienie nicka chyba zeby tak jak powiedzial wczesniej Polin jezeli twuj nick nie lamie zadnych zasad tibi to mozesz pomazyc o zmianie nicka a co do pomyslu Letaba to mysle ze cipy nie sa takie glupie ;) zchodzac z mojego watku muj kolega mial nick rycerz ciemnasci czy jakos tak to mu dali namelocka przymusowo chociaz ja mysle ze ten nick nie lamie rzadnej z zasad tibi :D ale jezeli sie myle to sorry ;]
|
Cytuj:
|
heh. Ja dzisiaj mialem namelocka i za friko. Pytam sie jak mozna miec namelocka A tu nagle BAN za to ze zly nick z regulamien a mialem nicka Inviolable-Man A potem jak sie loguje bo zmienilem nicka to admin mi mowi "I give you namelock ^.^"
|
A mam pytanie Del'toro jak se zrobilo te xywki ? Bo wszyscy maja **** Del'toro 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:32. |