![]() |
Sonda: logowanie
Za którym Razem logujecie się zwykle na tibię w godzinach szczytu???
|
W godzinach szczytu nawet nie probuje sie zalogowac - wiem, ze to nie ma najmniejszego sensu.
|
teraz po pojawieniu sie 6 nowych serwerow logowanie stalo sie duzo latwiejsze (chociaz w tym momencie 30 min sie loguje i nic), ale jeszcze przed tymi serwerami zalogowanie sie dlamnie w weekend rownalo sie z codem, a jak mi sie nawet udalo to po krotkim czasie wywalalo mnie :(
|
ja wam wytlumacze sposob na chyba najszybsze zalogowanie sie bez pacca oto i on:
zalozmy ze nasz numer konta to: 123456 a haslo to: tibia zmieniamy nasze haslo, aby jeego poczatek mialo w sobie numer czyli np: 123456mariusz albo 123456bubble. Gdy mamy taka kombinacje wpisujemy nasze tylko haslo, zalozmy do notatnika <ALE NIE MOZEMY GO ZAPISAC NA KOMPUTERZE BO NAS MOGA HACKNAC!> i kopiujemy te cale haslo w calosci. Otwieramy tibie, enter game i wklejamy nasze haslo w oba okna. Nastepnie enter. Chyba najszybsza metoda... |
Cytuj:
ps.byl tylko jeden taki raz kiedy sie nie zalogowalem na tibi naprawde wtedy nie moglem sie zalogowac prubowalem 3 godziny i mi sie znudzilo :P ale jakos do tego czasu zawsze sie loguje zajmuje mi to troche czasu ale sie loguje ;] |
Ja śądze że to jest do zamknięcia. To po ilu próbach się zalogujesz nie zalezy od ciebie(przykład: o 20.00 zalogowałem sie za 1 razem a o 12 za 10razem)
|
Za każdym razem inaczej....Raz za 1-2 innym razem za 100 i więcej...
To i tak nie zależy od nas...No chyba że masz PACC :D |
to proste pacc
Cytuj:
|
Ja tam z 40 razy musze popykac zeby sie zalogowac. Godziny szczytu uważam od 18:00 do rana.
|
A ja nie licze ile razy sie probuje zalogować, bo kto by liczył ilość kliknięć F11... Taki mam Hotkey do logowania w programie do makro(modki zabroniły mi podawać nazwy...), ale tak w przybliżeniu to ok. 50-100 :)
|
w godzinach szczytu to okolo 20 minut sie loguje nie wiem ile to dokladnie razy ale moze ze 30
|
W godzinach szczytu nie próbuje się logować. Gram codziennie rano od 6 do 7-8(zależy na którą mam do szkoły) w weekendy gram do 10 -10.30 bo potem są lagi(valoria).:(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:35. |