![]() |
Kilka chwil na pohu lvl up - harmonia
|
Big gz :* :D:D
[quote=Lord River]macie tu filmik odemnie :evul:
http://rapidshare.de/files/3502875/1...ocent.rec.html Wielkie Gratss lvlka takdlugo przezemnie oczekiwanego... :) Niestety Ja Niemogłem cieszyc się razem z Tob± - Neostrada X( Ale i tak się ciesze :D Oby wiecej adv Hail Ironclaws :P .... |
Gratz riven zawsze cie widze kolo depo w venore ale nigdy nie widze jak expisz :P
|
OMFG noob plz? :o :o
THIEF NOOB film o poh z kejlogem X( X( po ogladanju tego filmu mogem powiedzieć tylko 'I was hacked :(' LOL filmik beznadziejny bo sam lepjej na 27 lvl z plateset na poh bjegałem moim pall skils 45/42 LORD THIEFNOOB ODDAWAJ MOJE BOHY co mi je ukradłes z haknięntego konta! ;( ;( ;( cały czas stoisz i trenjisz masz skrypt do podnoszenia spirów ty lolu i rzuca nonstop to duże swiatło adori gran lux stojisz w venore caly czas, skont masz 50 lvl ? ja teraz przez PK mam znowu 17lvl ale jak zrobiem up 10 leveli to HUNTED lolu za tego hacka :evul: Oddaj MOJE BOHY NOOBÓWO GUPIA nje sciongajcie tego bo tam jest kejlogem!!!! X( X( |
Filmik fajny ;) Widziałem go u kumpla bo akurat tam wtedy spałem...zreszt± sam jestem w paru kadrach :D Klep levele tak dalej :evul:
Cóz musze skomentować wypowiedĽ która znajduję się nade mn±.... @re UP. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Po drugie, po co mu podnoszenie spirów skoro nawet nie jest paladynem? Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@topic: fajny filmik i gz lvla ;] |
Cytuj:
GRATZ DLA TEGO PANA (dzieki za bohy LOL) pzdro ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:09. |