![]() |
Co powiecie o wojnie na wszystkich servach w tibi???
Jakby wstyscy polacy zaczeli nizczyc innych frajeruw to by mogla byc fajna wojna a potem zaglada:)
Bysmy zadzili!!!!I servery byly by puste i byloo by lepiej 8) Pomyslcie nad tym!!.... |
Pomyśł woła o pomstę do nieba. Jest płytki jak kałuża na chodniku.:( Przestań grać w Tibię wtedy będzie jednego n00ba mniej.
Pomysł do d...y |
@bigvirus
wlasnie przez takich jak ty sporo ludzi woli sie nie przyznawac do tego ze sa polakami... |
LOL szcezgulnie odradzam przez taką woje padłom ojich 3 kumpli ( wrogowie mieli plecy = najlepsza gildja na servie) te wojny sa niepotrzebne PEACE ~!!!!!!!
|
jak się mnie czasem pytają pol ? to odpowiadam, że nie bo wiem, że za to mogą mnie zabić.
Gimli ! Czas położyć temu kres !!! Jak się nazywasz ty bigvrusie jeden ?! Jak cie dorwe to zabije !! grrrr Gimli pomożesz ? Zbierzmy się razem i zabijmy tych wszystkich n00bów co wojny wszczynają !!! Przez takih jak on zgnął mój best friend w tibii !!! |
Cytuj:
|
Po pierwsze-jak byśmy zabili tylu ludzi to w całej polsce nikt nie miał by konta w tibii.
Po drugie-Polacy niekoniecznie są połową potęgi tibijskiej. Tak więc niekoniecznie byśmy tą wojne wygrali. A jak bradzo chcesz mieć taką wojnę to zacznij bić wszystkich otaczających ciebie, którzy nie są polakami. Może wygrasz... |
Ja, towarzysz obywatel super tajny agent i dyktator Gustaw Hitler, wypowiadam całą wojnę światu, tako żeby tylko szwaby rządziły na świecie, a resztę do pieca!
HAHAHAHAHA... ;( ;( ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bym ich wszystkich utopił w moczu pochodzenia zwierzęcego! |
A ja myślałęm że drugą połową potęgi tibijskiej są szwedzi, skutecznie zawalający game-chat swoją mową złożoną z jedno-sylabowych słów.
|
Cytuj:
|
Wywolaj woljne na Securze.
Jak zdolasz dam ci 10k! Na securze to chyba Hiszpanie bo pelno tego oi, oi |
To się mija z celem:
- Polaków jest za mało, żeby wygrać; - jakby wyszystkie narodowości się przeciw nam obróciły to ho-hooo; - przecież Polacy obrywają na Isarze. |
Pozatym nie da się zrobić wojny na wszystkich servach bo 4 są non-pvp 8)
|
Pomysł głupi. Mi się kojarzy z rasizmem lekko.
Fajny by był pomysł na Test Servie zrobić zabawę. Wojna przeciwko miastom. Thais vs Carlin itp., itd. |
BOOOOOOOOOOOOZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEe...!
Ale kolo, tak to gada ale jakby mu zabralo wooden shielda (bo co lepszego moze miec noob) to by sie poplakal chyba...! Wiesz co to jest 10% expa (tyle zabiera ded bez promocji) jak ktos ma ok.40lvl i padnie?? ... Szkoda gadac, wojna na wszystkich servach to dwa slowa - NOOBISH LOL |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:48. |