Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Co powiecie o wojnie na wszystkich servach w tibi??? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=4407)

Bigvirus 04-04-2004 18:16

Co powiecie o wojnie na wszystkich servach w tibi???

Jakby wstyscy polacy zaczeli nizczyc innych frajeruw to by mogla byc fajna wojna a potem zaglada:)
Bysmy zadzili!!!!I servery byly by puste i byloo by lepiej 8)
Pomyslcie nad tym!!....

Starkey 04-04-2004 18:25

Pomyśł woła o pomstę do nieba. Jest płytki jak kałuża na chodniku.:( Przestań grać w Tibię wtedy będzie jednego n00ba mniej.

Pomysł do d...y

Gimlos 04-04-2004 19:04

@bigvirus
wlasnie przez takich jak ty sporo ludzi woli sie nie przyznawac do tego ze sa polakami...

Matik 04-04-2004 20:07

LOL szcezgulnie odradzam przez taką woje padłom ojich 3 kumpli ( wrogowie mieli plecy = najlepsza gildja na servie) te wojny sa niepotrzebne PEACE ~!!!!!!!

Slajt 04-04-2004 20:25

jak się mnie czasem pytają pol ? to odpowiadam, że nie bo wiem, że za to mogą mnie zabić.
Gimli ! Czas położyć temu kres !!!
Jak się nazywasz ty bigvrusie jeden ?! Jak cie dorwe to zabije !! grrrr
Gimli pomożesz ? Zbierzmy się razem i zabijmy tych wszystkich n00bów co wojny wszczynają !!!
Przez takih jak on zgnął mój best friend w tibii !!!

marred 04-04-2004 20:56

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Bigvirus
Jakby wstyscy polacy zaczeli nizczyc innych frajeruw to by mogla byc fajna wojna a potem zaglada:)
Bysmy zadzili!!!!I servery byly by puste i byloo by lepiej 8)
Pomyslcie nad tym!!....
Super! Juz lece rozpetywac wojne na Calmerze! Tak, bezapelacyjnie wygramy i bedziemy rzadzic cala Calmera! (co chcecie, w koncu to tez jeden ze wszystkich serverow)

Wujek eustachy 11-04-2004 19:55

Po pierwsze-jak byśmy zabili tylu ludzi to w całej polsce nikt nie miał by konta w tibii.
Po drugie-Polacy niekoniecznie są połową potęgi tibijskiej. Tak więc niekoniecznie byśmy tą wojne wygrali.

A jak bradzo chcesz mieć taką wojnę to zacznij bić wszystkich otaczających ciebie, którzy nie są polakami. Może wygrasz...

Ulrek 12-04-2004 00:44

Ja, towarzysz obywatel super tajny agent i dyktator Gustaw Hitler, wypowiadam całą wojnę światu, tako żeby tylko szwaby rządziły na świecie, a resztę do pieca!

HAHAHAHAHA... ;( ;( ;(

Sir Devilaz 12-04-2004 01:00

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Wujek eustachy
Po pierwsze-jak byśmy zabili tylu ludzi to w całej polsce nikt nie miał by konta w tibii.
Po drugie-Polacy niekoniecznie są połową potęgi tibijskiej. Tak więc niekoniecznie byśmy tą wojne wygrali.

A jak bradzo chcesz mieć taką wojnę to zacznij bić wszystkich otaczających ciebie, którzy nie są polakami. Może wygrasz...
a jaki kraj jest drugą połową potęgi tibijskiej ?? :P

Monoskar 12-04-2004 01:30

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Sir Devilaz
a jaki kraj jest drugą połową potęgi tibijskiej ?? :P
Ci popieprzeni brazylijczycy oczywiście! Takich kretynów jak oni to się rzadko spotyka. Atakują Cię bez powodu po rozmowie: hi, hi, pl, br chociaż mam dopiero 9 lvl.
Bym ich wszystkich utopił w moczu pochodzenia zwierzęcego!

Ulrek 12-04-2004 15:04

A ja myślałęm że drugą połową potęgi tibijskiej są szwedzi, skutecznie zawalający game-chat swoją mową złożoną z jedno-sylabowych słów.

Monoskar 12-04-2004 15:16

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Ulrek
A ja myślałęm że drugą połową potęgi tibijskiej są szwedzi
Dziwne, gram już w Tibię kilka dni, do tej pory spotkałem całe mnóstwo Polaków, Ludków z USA, Mexico, Germanii, tych pofajdanych Brazilieroo oczywiście i ..... żadnego Szweda ?( Wolałbym się jednak nie dowiedzieć że to Szwed, gdy będzie stał nade mną w kałuży mojej krwi :P

she_devil 12-04-2004 15:19

Wywolaj woljne na Securze.
Jak zdolasz dam ci 10k!

Na securze to chyba Hiszpanie bo pelno tego oi, oi

Karol ll 18-04-2004 12:25

To się mija z celem:
- Polaków jest za mało, żeby wygrać;
- jakby wyszystkie narodowości się przeciw nam obróciły to ho-hooo;
- przecież Polacy obrywają na Isarze.

Raluvuxa 18-04-2004 21:50

Pozatym nie da się zrobić wojny na wszystkich servach bo 4 są non-pvp 8)

Hinol 19-04-2004 21:30

Pomysł głupi. Mi się kojarzy z rasizmem lekko.
Fajny by był pomysł na Test Servie zrobić zabawę. Wojna przeciwko miastom. Thais vs Carlin itp., itd.

tomo 20-04-2004 15:31

BOOOOOOOOOOOOZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEe...!

Ale kolo, tak to gada ale jakby mu zabralo wooden shielda (bo co lepszego moze miec noob) to by sie poplakal chyba...! Wiesz co to jest 10% expa (tyle zabiera ded bez promocji) jak ktos ma ok.40lvl i padnie?? ... Szkoda gadac, wojna na wszystkich servach to dwa slowa - NOOBISH LOL

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:48.