![]() |
elf/orc spearmen vs cyclop
jakie hity by zadawal zsumonowany elf lub orc spearmen cyclopowi
lub jaki inny summon do 335 many bylby dobry na cyca |
Cytuj:
Do 335 many zaden summon nie jest dobry na cyklopa. #edit. Pytasz sie rownierz o to jaki inny summon bylby dobry na cyklopa. Hity? Napisalem, ze maksymalny jaki mi sie zdarzyl to 56 czyli mozna sie spodziewac hitow w przedziale 0-60~. Nie wiem czy spearman w ogole by trafil. Co do oplacalnosci huntow. Napisalem to ot.. Jako maly dodatek zeby uprzedzic dalsze pytania... |
mi nei chodzi o to czy jest oplacalne tylko chodzi mi o hity...
|
Twoj sperman wszedl by za MAX 30
Ty udajesz chyba ze chcesz huntować na cycasz z potworkami dystansowymi??? Oszacuj sie . Tylko bys mane i czas stracił |
Jak sie tak uparłaś na dystansowe potworu to nabij 20lvl i idz z archerem - on ma dobre hity :D a za 335 many nie zsummonujesz scouta bo jest za 360 -.- 8o
|
Cytuj:
DOKLADNIE TAK JAK MUWISZ BY BYLO . NIEWIEM CO ONA SE MYŚLI ALE NIECH IDZIE I SIE PRZEKONA..... I NIECH NIEMA PRETENSJI ZE DEDLA!!! |
Cytuj:
|
ejj Johny jak naprawde masz taki dupny magic to wez se nabij z 40 bo ja na 15 lvlu mam 39
Nick : ****-***** Profesja : Sorcerer Lvl : 15 M lvl : 39 (rośnie) Świat : Aldora _ _ * |
aa jeszcze jedno . NE MUSISZ KLAMAC ZE Z TAKIM DUPNYM M LVLEM WSZEDLES Z HMMA 64 W GSA I 285 Z ENERGY WAVE. JESTEŚ NOOBEM I KLAMCĄ
|
Xardos masz racje on nie musi kłamać, że tyle wali z HMMa i E-wave... On może tyle walnąć -.- I kto tu jest noobem?
Jego Mlvl też nie jest zły... |
@Xadros - Shut your mouth! To, ze stoisz jak n00b pod depo i robisz runki, daje ci dobry magic lvl. Ale respekt i moc chara zdobywa sie przez lvl , a nie magic lvl. Magic lvl, to tylko wieksze hity z run oraz czarow -.^ Dorosniesz, zrozumiesz. Chcesz cos znaczyc? Zacznij expic.
@Ostra-Paladynka - Jesli juz to wybralbym scouta, ale i tak dwarfy/roty bardziej sie oplacaja ;) Pozdro :D |
na 335 many nic nie ma dobrego najlepiej zrob se 20 lvl i mino archera stworz B) bo nie ma sensu chodzic ze scoutem albo tym bardziej spearmanem na cycki ;)
|
testowalem spearmana i beznadziejnie przez pol h jeden hit za 5...
zrobie jeszcze lvl i zobacze co ze scoutem nie bede komentowal tych co pisza ze padne itp bo szkoda klawiatury mi chodzi o to ze kolega mi blokuje cyclopy a ja je bije i nie chce hmmow marnowac. (a gosc mi blokuje za free bo zostawia chara na afk a ja go uham;] ) |
Skoro masz takie wielkie doswiadczenie w grze, jak piszesz w innych tematach, to po kiego pytasz sie o takie rzeczy?! nie latwiej samemu pojsc i sie przekonac?
Scoutem mozesz sobie zabic jednego czy dwa cyklopy a spearmanem to mozesz go podrapac po plecach. Zanim trafi to sie cyklop przerzuci i go zabije -.- |
Cytuj:
po 2. kolega blokuje wiec cyc sie nie przezuci po 3. przejde sie ze scoutem... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:41. |