![]() |
Demon??
slyszalem ze demon jest dostepny tylko dla PACC??? z gury dziekuje za odp :D
|
Tak to prawda! Demony znajdują się w miejscach dostępnych tylko dla posiadaczy PACCa.
|
a mam pytanko
jakie monstra sa dla pacc? |
Stalker, Banshee, behemoth, demon, Priestess, Necromancer, Hero, Vampire i chyba dwarf geomancer ale tego nie jestem pewien.
Master Latka "You see Master Latka(Level 13). He is a palladin. He is that one who can killl you";););) |
Stalker-Ghoustland
Banshee-Ghoustland ale są też na Demon Queście Dwarf Geomancer-Kopalnie kaz |
Banshee są też dla facc.... Bodajże są niedaleko thais...
|
Skoro Demon jest dla PACC to czy demon quest tez jest?
|
@up
Chyba logiczne ze tak |
Ale co się tak przejmujecie??
I tak na Demona nie pójdziesz z 20-50 levelem :] Potrzebujesz około 100-110 lvl więc do tej pory napeno uzbierasz kase na PACC-a :D |
Cytuj:
nie wiem czy jest bramka expa na demony ale wydaje nmi sie ze nie bo widzialem ja kktos mail od demona deadas na 34 lvl chyba a pozatym po co 100 lvl na jedengo demona ( na demona uqesta to napewno ) ale na pjedyncze sztuki to nawet blocker nie musi miec tsakiego |
Żeby zablokować demona to musisz mieć ok. 80 lvl i skille 80/80. I oczywiście twoi kumple muszą go szybko zabić.
|
Cytuj:
Was killed at 20 level by demon. :P |
Cytuj:
Team obejmowal tez: 3 SD-kerow 100+ lvl Dodatkowy UH-er Rezerwowy Bloker Wedlug tego co pisali poszlo mu 8 UH i nawet nie bardzo dodatkowy koles z UH byl potrzebny. Ale normalnie sie mowi ze bloker na demona musi miec minimum 1000hp, czyli 65+ lvl. |
Cytuj:
|
podaj link do zdjecia tamtego tematu jak 39 lv soluje demona ciekawy jestem ?(
|
@temat
Demony sa tylko dla pacc tak jak: hero, necromanser, Pritsess(czy jak jej tam), vampire (jest jeden spawn dla facc w ghost landzie jak bede mial czas to poszykam i dam link). |
niestety to prawda :( demony są tam gdzie zwykli bez Paccowcy ( ze tak powiem ) nie mogą się dostać
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:06. |