![]() |
Mur pkuje (ban) (julera)
Pkowanie na foldzie!!!
Ekipa: ja- Maciek Mur (17 sorc) oto link http://rapidshare.de/files/3520935/pkddpk.rec.html comment plx |
Hum Hum omg niewiem czemu nie wzioles tych p-legow i g-shield omg ....... ale gz lotu troszeczke kasy i to .....
|
Z takim zapleczem mogles sie postarac o cos lepszego ale zle nie jest :P zrob cos wiecej jak ci sie ban skonczy :P
|
Heg..
nawet nice
|
niezle pk XD
|
hghahahahaha
Super pk. najbardziej podobalo mi sie to jak przylazl 21 sorc i do ciebie siema a ty zes go za***al i do niego siema lol z tego sie smialem ciagle
:P :) :p :p |
Cytuj:
|
HAHAHAHAAHAH gratz men niezly PKing
19:09 Japuliz: siema 19:09 Warning! The murder of Japuliz was not justified. 19:09 Maciek Mur: siema OMFG nie mogłem z tego xDDDDDDDDD najpierw mogles siema powiedziec :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP |
Cytuj:
chciałem ale pomyślałem, że lepiej nieryzykować. przeciesz to, żego u***ałem zawdzięczam szybkiej akcji:P mogl poscic exevo +sd bym mial po pkingu |
zapomnieliscie dodac
21:49 Japuliz: siema 21:49 Warning! The murder of Japuliz was not justified. 21:49 Maciek Mur: siema 21:49 Japuliz: *****ie 21:49 Japuliz: chcailem z toba pogadac o twoich ssach na tibi.pl 21:50 Japuliz: a ty mnie za***ales ;[ HEhehe, pecha mial kolo xD, kurde koles tez chcial pekowac;P, mogles go zostawic by bylo Pk party xD, szkoda ze nie wiedziales :), ogolnie fajne, tyle tych runek miales ze potem capa na uhy nie bylo :P |
Cytuj:
ciekawe czemu sie nie uhal Oo |
@UP
nie zdazyl otworzyc bp :P |
pkowac z zamknietym bp uh :>
|
heheh, dobre. Fajnie bylo na koncu jak gosciu wychodzi i patrzy na twojego re skulla i odrazy sie cofa :> no i to evul wywalanie jedzonka do wody ;P czyzby to byla przyneta na rybki co ja maja wprowadzic :P
|
Boshe co to bylo :O zadziwiasz mnie -.-
G shield sobie lezy... mogles zamienic b shield na g shielda... I po ch**j miales ze soba sandalki... 0 arm ale to nic A i te ciala martwych wojownikow mogles wyrzucic do wody ale to taki szczegol ze wlasciciele cial sie wroca i zobacza ze pk nic im nie zabral :d pewnie sie uciesza zwlaszcza wlasciciel g shielda |
Samych noobów zabijałeś mogłeś się wziąść za h-lvli :P
|
Cytuj:
g shield i inne looty zgnily w cialach troli i rotow..... te ryby to pewnie polar beary wylowily |
fajny filmik, podobał mi się, oby tak dalej
|
za tydzien nowy :>
|
Wyczesany filmik B) i loocik tez, tylko szkoda ze go nie wziales :o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:52. |