Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   SIDO w Płocku (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=44134)

Dechsta 31-07-2005 21:10

SIDO w Płocku

SIDO w Polsce!!
Z wielką radością informujemy, że SIDO - gwiazda niemieckiego rapu wystąpi na festiwalu HIP-HOP DESANT PŁOCK 2005!

festiwal2005:
Z duża radością informujemy, że udział w festiwalu w roku 2005 dnia 27 sierpnia potwierdziły już poniższe zespoły:

RAPTILE
SISTARS
VIENIO PELE
JEDEN OSIEM L
NUMER RAZ
CNE i WSZ
DONGURALESKO / KASTA
ANALOGIA
WIELKIE JOŁ SOUND SYSTEM
KALIBER 44 / ABRADAB
całość poprowadzą: CNE i WSZ

Do listy dołączył Trzeci Wymiar!
dodatkowo wystąpią: ZAWIAS, RUSZKOŚ, LUS i tancerze z CFK

W ciągu kilkunastu dni umieszczona zostanie pełna lista uczestników wraz z gośćmi z zagranicy.

Serdecznie was zapraszam na koncert Sida który odbędzie się w Płocku.
http://www.hiphopdesant.pl/

Z wielką radością informujemy wszystkich sympatyków hiphopowego brzmienia o pierwszej edycji festiwalu - hiphop desant. Odbędzie się on 27 sierpnia w Płocku na gorącej plaży nad Wisłą. Jest to początek niezapomnianych wrażeń, które będą miały swoją kontynuację w kolejnych latach. Serdecznie zapraszamy!

Podczas festiwalu odbędą się dwa konkursy - graffiti i freestyle battle. Konkurs graffiti będzie polegał na stworzeniu symbolu rozpoznawczego festiwalu, który będzie wykorzystany w kolejnych edycjach imprezy. Konkurs freestyle battle odbędzie się przed samym rozpoczęciem koncertów. Dla zwycięzców cenne nagrody. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych o wcześniejsze zgłaszanie się do rejestracji.

Thalma 31-07-2005 22:48

Zafundoj mi bilet i pociag to plocka to przyjadem.
btw ttrzym sie Piotrek ;p

Dechsta 31-07-2005 22:50

Hmm, BILET?
Czego tu gadać o bilecie!
Bilet będzie kosztował 40 zł w jedną stronę, a taki występ by cię kosztował +150 zł

A TU JEST WSZYSTKO ZA DARMO!

ludmo 31-07-2005 23:03

Beznadziejny pomysł z organizacją tego festiwalu. Miasto jeszcze nie skończyło poprzednich inwestycji a już pakuje się w kolejną...poprostu bezsens...

Hubert-pol 31-07-2005 23:26

No, kiedys w koncu skoncza remontowac amfiteatr :P
btw. www.plock2005.pl jesio jedno ^.^

riki tiki jemy piki

Maethi 31-07-2005 23:37

Może mnie zobaczycie....chociaż będe unikał Huberta :D.

Hubert-pol 31-07-2005 23:46

A czemu to? :p

Ashlon 31-07-2005 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dechsta
SIDO w Polsce!!
Z wielką radością informujemy, że SIDO - gwiazda niemieckiego rapu wystąpi na festiwalu HIP-HOP DESANT PŁOCK 2005!
festiwal2005:
Z duża radością informujemy, że udział w festiwalu w roku 2005 dnia 27 sierpnia potwierdziły już poniższe zespoły:
RAPTILE
SISTARS
VIENIO PELE
JEDEN OSIEM L
NUMER RAZ
CNE i WSZ
DONGURALESKO / KASTA
ANALOGIA
WIELKIE JOŁ SOUND SYSTEM
KALIBER 44 / ABRADAB
całość poprowadzą: CNE i WSZ
<cut>
Z wielką radością informujemy wszystkich sympatyków hiphopowego brzmienia o pierwszej edycji festiwalu - hiphop desant. Odbędzie się on 27 sierpnia w Płocku na gorącej plaży nad Wisłą. Jest to początek niezapomnianych wrażeń, które będą miały swoją kontynuację w kolejnych latach. Serdecznie zapraszamy!
<cut>
Podczas festiwalu odbędą się dwa konkursy - graffiti i freestyle battle. Konkurs graffiti będzie polegał na stworzeniu symbolu rozpoznawczego festiwalu, który będzie wykorzystany w kolejnych edycjach imprezy. Konkurs freestyle battle odbędzie się przed samym rozpoczęciem koncertów. Dla zwycięzców cenne nagrody. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych o wcześniejsze zgłaszanie się do rejestracji.

Super, cool i w ogole, ale...kto to jest SIDO? :/
Szkoda, ze nie mam kasy, ale nie chcialoby mi sie sluchac Sistars / Jeden osiem **** / analogia*.Natomiast chetnie posluchalbym DonguralESKO i k44.
Co do kontynuacji w kolejnych latach - nie bylbym taki pewny; we Wrocku organizowali cos podobnego (KASTA + wystepy mlodziezy bodajze) z "edycja za rok". Nikt nie przewidzial, ze pijany gosciu wypadl przez okno z 8 pietra. I next editionow nie bylo...
Offtop : szkoda, ze nie znam goscia, ktorego sluchalem na wczasach. Freestyle'owal bardzo fajnie, szczegolnie po browarku przy wodzie ;).

* - niepotrzebne skreslic.

@Hubert : no to mowcie, ze koles w masce...teraz kojarze ;)

Hubert-pol 01-08-2005 00:05

Sido, to ten koles z masce z niemiec...
Jego piosenki: Mama ist stolz, Fuffies im club

Dechsta 01-08-2005 00:48

Ahh....
W koncu sobię czegoś posłucham.
Od dawna niebyło prawie żadnej imprezy hip-hopowej w Płocku =/

ludmo 01-08-2005 13:50

Mam nadzieję, że bedzie pierwszy i ostatni koncert tego typu w Płocku. Szkoda pieniędzy na takie rozrywki dla małoletnich...

Maethi 01-08-2005 14:08

Polityka władz Płocka jest zła.

Rozpoczęli budowe nowego mostu oraz przebudowe amfiteatru. Aktualnie miasto nie ma pieniędzy na budowe dróg dojazdowych do mostu który miał zostać włączony do ruchu Płocka w czerwcu ( takie były zamierzenia). Amfiteatr miał stac już w czerwcu - nici. Miasto ma mało pieniędzy , a angażuje się w takie festivale.

Hubert-pol 02-08-2005 02:58

Ba, gdyby Orlen dawał więcej kasiurki, miasto by było ładniejsze, chociaż i tak jest ładne :)

Maethi 02-08-2005 12:28

Hubert tu nie potrzeba kasy Orlenu. Tu bardziej potrzeba dobrych przetargów i pomysłów. Zbudowanie parku na podolach nic nie wniosło oprócz ładnego widoku. Urzędnicy powinni najpierw zadbac o drogi, mieszkania..o ludzi, a potem o wygląd miasta.

Ronus 02-08-2005 13:08

wejscie jest free ale rzeczy na nim juz nie :D

kaczi 02-08-2005 14:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ronus
wejscie jest free ale rzeczy na nim juz nie :D

A co ty byś chciał aby wszystko było za darmo? W jakim ty świecie żyjesz?

PS: Niedawno w Opolu był taki koncert, i było fajnie ;)

Dechsta 23-08-2005 20:03

Pamiętajcie że to już w Piątek od godziny 19!

M&M 24-08-2005 09:10

Amafagad ;( najpierw było Astigmatic(chociaz to bylo cos) a teraz jakas hiphopowa impreza ...
Wstyd mi za moje miasto :P
btw. ciekawe skad ta kasa plynie na organizacje tego wszystkiego :O

Ashlon 24-08-2005 10:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez M&M
Amafagad ;( najpierw było Astigmatic(chociaz to bylo cos) a teraz jakas hiphopowa impreza ...
Wstyd mi za moje miasto :P
btw. ciekawe skad ta kasa plynie na organizacje tego wszystkiego :O

Pewnie z funduszu miasta. Co jak co, ale takie "darmowe" imprezy dosc szybko popularyzuja dane miasto.

Hubert-pol 24-08-2005 22:22

Skad plynie kasa? Od organizatorow

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:10.