![]() |
co robicie i ile.......
co robicie jak w tibie wejsc nie mozecie??mi sie niedlugo pacc konczy ale teraz kupuje na 11 miesiecy :)macie problemy z logowaniem??i ile marnujecie czasu wchodzeniam w tibie?:(ja tam za 1 razem :P
|
Ja jak nie moge grać w tibie albo mi sie niechce to pogrywam w CS'ka :D
|
Ja się tak za 50 razem loguje ale to różnie bywa !! zależy od godziny (np. rano) prawie zawsze sie wbijesz za 3-10 razem
|
Ja się logoje nie dłużej niż 15minut a sredni czas to 3-7minut
|
Ja się loguję nie więcej niż 8 minut i na 70% się w tym czasie zaloguje (ma sie te sposoby) nie używając żadnych pomocniczych narzędzi oprucz myszki i klawiatury :P
A jezeli nie mogę grać (jak teraz bo mi sie siec popsuła >:( ) to czytam sobie fora albo gram w różne gry, zaczynając od Tekkena, a koncząc na takim hicie jak MARIO :P |
Ja czytam Forum Tibia.com w tym czasie, jak jest 860+. Jak się zrobi 850-859, to zaczynam się logować. Max 15 min. próbowania.
|
No więc jak nie moge sie zalogować to gram w jakąś inną grę (o właśnie mi shielding podskoczł 16:14 You advanced in shielding. :p ), ale niedługo kupie pacca, tylko uzbieram 20k na promocje.
|
Ja tam siedzie na forum tibia.pl albo gram w Europa Universals II lub w Kozaków europejskie boje.
P.S.To mój 200 poust ilesz to pustów mineło zapraszam również na sonde w dziale o wszyski i niczym pod tytułem dzien moderatorów i administratorów. |
Ja jak niemoge sie zalogowac to przegladam forum, siedze na gg, gram w cos, siedze na IRCu (rzadkosc).
|
Gram w boskie simsy =).
Pisez na blogu nowa notke. Czytam ktorys raz z rzedu pamietniki ksieznizki. Spie, ucze sie ogladam tv. |
Farciarze z was.
Ja sied zisiaj nie mogłem przez 45 minut ostreg wklepywanie dołłaczyc. No wprawdzie raz sie dołączyłem- ale jakoś trak jakby jako duch bo się ruszyć nie mogęłm, nic otworzyć nie mogłem a kump[le widzieli mnei jako niedostępny ;) |
Ja się często nie mogłem zalogować przes 1,5 h, dłużej nigdy nie próbowałem. Teraz używam tibii proxy, więc w tym czasie np. przeglądam to forum. Zresztą i tak mam szlaban, więc nie gram za często. Ale przed tibią proxy, to po godzinie rezygnowałem i grałem w jakąś zwykła grę.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:09. |