![]() |
Banshee quest Last Room pythera ;)
Filmik z naszego banshee questu , troche mnie lagowalo ale nvm , kto chce zobaczyc niech sciaga , milego ogladania ;)BansheequestEtelek
|
Link daj najpierw :P
edit: jak isalem posta jeszcze go nie bylo ;p ogladam |
Filmik za***isty kocham oglondac qesty :D
|
Wow, nice, gratz :p :)
|
omg az zaslablem jak to zobaczylem :D :D :D
gtz |
Co tu dużo mówić.....
Big Gratz!!! Very najs filmiq x] |
12:53 You lose 347 hitpoints due to an attack by a banshee.
huuhuh ale cie strzelila. Cos czuje ze dedne na tym quscie :P(niedlugo mam zamiar zrrobic go) Nice :DD |
nice filmik gratzzz :D
|
Nie no WieLkiE Gz dla ciebie i ekipy . More takich filmów :]
:D :D :D Pozdro Franiu Z Morgana . |
Yeah
Uwielbiam filmy z BANSHEE QUESTA :D:D:D WIELKIE GRATZ!!!
|
Troche za duza panike siales , wystarczylo wziasc e-bomby i do blokowania zostaje tylko 2x gs i 2 dle a baneshee nie wchodza ;o i baneshee bijesz na koncu :p
|
mm
dla porownania dorzuce tutaj moj filmik z last roomu robiony jakis miesiac temu
http://rapidshare.de/files/3550397/Last_room.rec.html ja=chris'ronaldo |
ten gosc jest za mocny
normalnie gosciu wygrywasz ogladalem duzo filmow ale twoje zawsze za mocne orc atack. bk hunt .demon block i teraz to poprostu Gz
name Dalis raya world Aurea lvl 59 <rosnie> :] skills 80/77 <rosna> :] mlvl 6 B) |
Cytuj:
A co do pana ktory jest wielkim znawca od banshee questu : Poprostu myslalem ze to inaczej wyglada , nie wszyscy robia ten quest po kilka razy , ja poprostu nie mialem doswiadczenia dlatego tak sie balem , jednak uwazam ze moja taktyka byla dobra , nikt nie padl , a to sie liczy , z reszta na takich lagach ...... poprostu jestem z siebie dumny i nikt mnie nie zniecheci :P |
nie powiem zebyscie to zle zrobili ale naprawde taktyka z ebombami jest skuteczniejsza :P
my z ebombami zrobilismy w 6 i tez nikt nie zginal :] dla przykladu filmik : http://rapidshare.de/files/3135721/...quest3.rec.html @topic ssy z banshee questu zawsze mi sie podobaly ;] gz =] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:47. |