![]() |
?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?(
Mam postać na Isarze 8 lvl/3 mlvl/skile 47/46 (miałem 50/50 ale kilka razy zginełem ;[) i nie wiem co mam robić. Może wy mi pomożecie, bardzo was o to prosze. Mam troche mierny sprzęt | steel helmet | scale armor | studded legs | leather boots | halberd | ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( |
Podaj, jaką profesją grasz. Wywnioskowałem, że grasz palkiem (ale skąd te skille?!), więc polecam iść na trolle pod Ab (50gp za klucz) i walić do 14 lvl.
|
Cytuj:
@ Cytuj:
|
Jak podasz przynakmniej imie postaci ułatwisz znalezienie jej (czyli profesji) ale czlowieku z takimi skilami nabijaj expa do 20 lv zostan w jakijs gildii a zycie ci sie samo ułozy
|
...
Cytat:
-------------------------------------------------------------------------------- Wywnioskowałem, że grasz palkiem (ale skąd te skille?!) -------------------------------------------------------------------------------- Ja gram knightem. Z 20 lvl przyjmą mnie do gildi !! Super!:D |
ale jeszcze pytanie do jakiej gildi chcesz przystapic(musisz miec pacc zeby przystapic do gildi):)
pk,thiefy.hackerzy smierdza |
Cytuj:
|
Do jakiej gildi?
Hmm.... Ciekawe do jakiej mnie przyjmą pogadam z kolegami. Ale jeszcze jedno pytanko a mianowicie jak mam zdobić ten 20 lvl gdzie chodzić....
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:39. |