![]() |
Dziwne nazwy?
Witam pewnego razu przechodząc koło świątyni koło minosów pod thais natchnołem sie na dziwną rozmowe hight levela z kapłanem świątyni Edowirem . Gracz powiedział demon lord , a kapłan odpowiedział i dodał nazwy Demon Overlords oraz Archdemons.
Pytam was co to jest , bo to pytanie gnębi mnie dość długo i ciekawi co to może być? |
Chodzi o to, że NPC mają z góry ustalone odpowiedzi na pewne pytania...tak samo jak ze spoconym cyklopem może to jakiś quest...do niego też coś mówisz a on odpowiada...po prostu udziela informacji na temat... :)
|
Juz slyszalem o demon lordach i overlordach bo sa na niektorych otsach :D sa duzo trudniejsze od demona ale wiem to tylko z otsa.
|
@ loleq
Twój nick doskonale oddaje twoją wiedzę o Tibii... Co ma jakiśtam OTS do Tibii by CipSoft? @ temat Istnieje kilka ras/klanów demonów [w legendzie], jest to fragment Genesis Tibii związany z Pits of Inferno i Knight Watch Tower... Możesz sam pogadać z tym NPCem, udzieli ci jeszcze kilku ciekawych informacji [nazwy klanów, ich historie, przywódców[już dokładnie nie pamietam co jeszcze...]] I dowiecie się skąd [chyba] wzięła nazwe była gildia Articorza i Savage Funkstara z Hiberny [teraz Uncommon Valor ale już bez Savage'a] |
Cytuj:
@Topic: A spytaj tego kapłana o Demona.Pewnie odpowie tak samo,ma prawdopodobnie zakodowaną odpowiedź na słowo "Demon" i pewnie zawsze tak samo będzie odpowiadał. |
widzialem screeny na ktorych ow Demon Overlord byl i to nie byl ots tylko test czyli moze cos nowego wprowadza
btw. nie pytac skad wiem, poprostu widzialem -.- |
Moim zdaniem jest to ten nowy demon ktory byl pokazany na ostatnim test serwerze "Morgaroth" 8o skoro ma taki tytul to jest napewno bardzo potezny
|
Jest to jeden z mitow.One sa po to, zeby robic klimat gry.
|
Zarzućcie ss tego demonka plz.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jest pięć kast demonów (Archdemons'ów)
Ruthess seven (pokazali się: Apocalipse, Verminor, Infernatil-na test serverach) Triangle of terror (pokazał się: Morgaroth-TS i respi się nieregularnie pod goromą(?)) Cabals (brak) Demon Overlords (brak) Demonlords (brak) On pewnie opowiada Ci o tamtych kastach. Bardzo przepraszam, nie zwróciłem uwag na date poprzednich postów. Zwróciłem tylko uwagę na date posta debila up. Bardzo przepraszam |
Nastepni archeolodzy.
|
Cytuj:
tu macie link do TibiaWiki http://tibia.erig.net/Cabal |
to tak samo jak tej arudzie z thais ktois napisał fuck me i mu odpowiedziała :D :P
|
Cytuj:
|
Archeolodzy ruzlez :P
Cytuj:
To tak samo jak powiesz Melchior'owi w Ankrahmun "Melchior is noob" to on odpowie "That is my name" :D :D :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:08. |