![]() |
Mogłeś później to zrobić i dać wiecej obrazkow a nie na poczatek jeden... nie bede jescze oceniać bo nie wiem co dalej
|
Cytuj:
|
A ja jak zrobilem prolog to mial 4 obrazki i jeszcze odrazu z pierwsza czescia go dodalem to razem mialo to 14 obrazkow. Zgadzam sie z przedmowcami
|
no coment..... bo nawet niema co :P
Ale czekamy na następne >>NASTĘPNE<< tzn. że ma być w liczbie mnogiej :P |
Jakieś....takie....dziwne.....
Ale ujdzie, rób dalej to może się rozkręci... . |
fajne , ale krotkie , Ocena : 7/10 :) moze zrobisz cos >CIEKAWEGO< ;p
|
Może być ale moim (skromnym ;P ) zdaniem mało i małe ;P
|
Jest 2 część niedługo będzie kolejna za jakieś 2- 3 dni powinna być 3. Zdradze tylko że dopiero wtedy rozpocznie się akcja.
|
hehe
Nice fake cinek :) ja niedługo zrobie 3 część swojego fejka ;)
|
Udany Fake musze przyznać że Ci to ładnie wyszło more plx :)
|
Nawet, tylko naciągane tak dziwnie "To ja cię przypilnuje..." no wiesz... lepiej by się okazało że ten mag go okradł... było by lepiej a bohater by się czegoś nauczył ... .
|
Fajny fejk tylko glupi ten pomysl z prologiem
|
Cytuj:
Baa.... A wyjaśnie tylko dlaczego: Prolog to wprowadzenie, przedstawia ważną historię danego wydarzenia. Prolog może być także osadzony później w osi czasu niż sam początek (stosowane w filmach często..czyli jest akcja...a po chwili "2 lata wcześniej"). Prolog nie składa się z 1 fotki / 2 sekund filmu . |
Wykonanie: 10/10. Fabula: 5/10 :/ Wiesz dlaczego? Fabula nie ma zbytniego sensu i jest troche dziecinna, ale more more!
|
Mnie sie podoba 7+/10 Ale ten prolog 1 obrazek...
|
Nawet fajne
wykonanie 9/10 (ta sciana mi sie nie podoba :)) fabula 7/10 dawaj kolejna czesc |
czekam i czekam na ten odcinek...
|
3 odcinek się opuźni nie wiem kiedy będzie.
|
Niezłe ale za krutkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:32. |