![]() |
Ślub
Oto świeży filmik z furory ślubu Hasnu Saint i Zahariego Sainta. :)
http://rapidshare.de/files/3574916/SLUB.rec.html |
ooo jestem pierwszy juz zabieram sie do oglondania bo zawsze chcialem oglondnons slub :)
|
zraz obejze i zeedytuje ;)
|
Obejrze i edit
Fajny slub gz |
Zarypisty ślub,ksiądz pierwsza klasa a póżniej oczywiście krwawa balanga do rana to mi sie podoba. :cup:
|
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: Heh najlepszy ślub jaki widziałem !
|
To ja Wuwoon >.<
Jestem retiret tibia :P Dalem chyba najlepszy prezent mlodej parze :P Domek, all itemy, swoje pasy itp :P Cya all Trzymajcie sie nowozency ^^ 8o |
-.- dlaczego te 3 pierwsze posty (po tytułowym rzecz jasna) dają wypowiedzi typu zara dam edita lub jestem pierwszy... X( Było muwione, że to jest ZABRONIONE kurde wam to trzeba tłumaczyć podpalając was... :evul:
Fajny filmik. Jeden z najlepszych ślubuw na forum.... a może i najlepszy... Fajny prezent: postać z domkiem i z itemami.... |
zchakowli mnie -.-
|
lol kto cie shakowal?? :S
|
a z kad mam niby wiedziec ko mnie zhakowal ? -.-
|
Cytuj:
Jest temat - Zostałeś shakowany, pozostaw po sobie ślad.... @topic Nieźle... Ładnie przygotowaliście to wszystko |
xDDDD
Pozdro od świadka Hasenu :) bylo bardzo milo xPP
extra :**** |
s;ub byl naprawde fajny^^ moze zrobie sobie podobny
|
Cytuj:
Oprócz "muwienia' trzeba też umieć pisać. Btw, po co pisać jestem pierwszy i że zaraz dam edita?! |
Bardzo miły ślub :D , moj leader ma jutro ślub i otwarcie gh będzie :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:45. |