![]() |
You advanced from Level 99 to Level 100.
:)
http://i3.photobucket.com/albums/y92/PhoexD/100.jpg + Filmik: Klik ps. Końcówka była ostra, bo chciałem stać przodem jak lvl wlatuje, ale coś mi nie wyszło:| |
Ladne solo, szczególnie końcówka :>
|
huehue
filmik fajny ale mam jedno pytanie - z kąd na tym levelu miales magic sworda?? :baby:
|
co by tu powiedzieć , gratulacje 100 lvl . Masz ambicje na 200 ? :D
|
najs
GZ levelka
|
Niezle :] gz lvl no i co tu duzo mowic... czekamy na wiecej twoich filmow z jakimis fajnymi huntami B)
|
Gratuluje panie Phoe~ .... 100 lvl, Twoje eq, moze skille slabe i m lvl, ale przeciez to jest nie wazne, bo wszystko jest piekne. Pozostaje mi teraz tylko zadac Tobie pytanie skad masz takie cudne eq :> co robi SOV w Twoim pieknym zoltym/zlotym plecaku :> Rozumiem, kupiles go za rl kase, spoko, przeciez to tylko gra .. DSM, Golden Legs tez nie wylosowales, lub nawet nie zarobiles na nie jak normalny gracz, tylko za pomoca kupowania tego na Allegro, lub innych takich fajnych stronach :) Czy aby napewno grasz sam ta postacia ? Czy jest to wlacznie tylko Twoje dzielo ? Czy tez pomagal Ci ktos ? Moze jakis brat ...
Phoe .. pamietaj nie taka wielka sztuka zrobic ten 100 lvl kupujac wszystko za RL, dal bys rade jeszcze raz 100 lvl zrobic ? Ale teraz tak normalnie, bez kupowania wszystkiego za rl ... ? Pozdrawiam :) ps. jestem przygotowany na mocne posty w Twoim stylu, dziekuje za uwage :) |
@ Alvorn
Żeby mieć SoVa na lvl niższym niż 100 nie trzeba go kupowac na Alle [i tak trudno by tam go było dostać...]. Poza uczciwymi drogami [dobry loot z huntów] można mieć jeszcze własną farmę [nikogo nie oskarżam]. Na Antice ceny run są wysokie [3k za bp UH chyba, dawno tam nie grałem...], A SoVów stosunkowo niskie [ktoś kupił za mniej niż 2 miliony] |
Gratz
Phe~ Gratz :)))
Nawet nie wiesz kim jestem :P Twoj druch kiedy miales jeszze cos kolo 30+ lvla :) Zlotek master, pamietasz ? :P Dawno nie gralem na antice. a widze zes sie rozwinal :)) Jeszcze raz gratz I Pozdrawiam :) |
Gratz :) Heh już zdobycie 100 lvl.a nie jest aż tak ciężkie jak kiedyś :] Wnioskuje to z tego że dużo ludzi już go zdobyło :>
|
Cytuj:
|
Dzięki za „Gratz”. :P
@Alvorn Haha... a co do mojego miecza to tak: na Antice można sobie go kupić za 2200-2600K(ja dałem za niego 2300K), expiąc na guardach można zarobić 10K/godzine(na 2 piętrach), więc expiąc po 5 godz dziennie mamy 50K dziennie, czyli wychodzi że po 50 dniach można kupić SoVa, a co do tego jak ja zdobyłem kasę na niego niech zostanie dla was tajemnicą :P Na pewno nie ukradłem :) Zawsze można sobie go pożyczyć na czas nagrania flimiku dla szpanu, hrhr. Oczywiście że gram sam i sam tą postać utworzyłem. @Hide Taa BP uha 3K, za 100BP trza dać 350K, poje**** ich :( @Darki Joński Na 200? lol? |
Gratz zdobycia 100 lvl ^^
P.S za 3 k bp uh sie spokojnie kupi na antice :p |
Gz
No coz GZ. Mozna sie domyslec jak inaczej zdobyles money na SoVa farma drutow
|
kudre jak to sciagnac bo nei moge
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty jak zawsze :P Dlaczego nie przyznasz sie do prawdy :P ? Co to wstyd, ze wszystko kupujesz z RL i jedziesz na mc :P ? |
Cytuj:
Jak czytam co ty wypisujesz to mi nie dobrze. <>lamka ktora zazdrosci<> |
Cytuj:
Zawsze możesz mnie zabić, może ci sie uda go wylotować ze mnie ;) A może to był fake po prostu? 8o btw. Teutonic sprzedaje eq warte ponad 10M(10.000K) pewnie też kupił za RL :P http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=882120 |
Oj wstyd sie przyznac ... :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:21. |