![]() |
Paralize & Chameleon
Moje pytania:
Jak długo trwa Chameleon ? oraz Jeżeli kupie pacca zrobie sobie full runek paraliza to jak mi sie skończy pacc to bede mógł je używać ? |
re:UP
Tak, będziesz mógł uzywac run paralize nie mając PACC, nie bedziesz mógł ich jedynie robic. |
Cameleon możesz dać jako prezent lub sprzedać kolekcjonerowi.Paralż to nie rozumiem po co dobre potwory są na to odpore a jak nie to 10 sekund trzyma jedna runa kosztuje 900 many.
|
ja mam pytanie do chameleon.Jesli sie zmieniamy w jakiegos potwora to czy przejmujemy tylko wyglad,czy tylko specjalne zdolnosci stwora , czy skille , czy ilosc HP ?
|
@]\/[ichał
Tylko wygląd. Nic więcej. |
Po 1 czar chameleon niezamienia w potworka tylko w przedmiot, w potworka przemiania creature ilusion, a co do iluzi to mam takie pytanko: czy jak sie zamienie np w FD i pujde gdzies gdzie są FD to bedą mnie one atakowały?
|
Cytuj:
|
Paraliz --> bajer nikt tego nie uzywa nie kupoj strata kasy... Ale tak tak bedizesz mogl potem uzywac...
Chameleon --> taki bajer do zabawy pod depotem :D nie zamieniaj sie w Dragona ani DL'a czesto konczy sie to "kill dragon ..... kill him" i wszyscy cie bija :D |
Zmiana kształtu jest zajebista! Kiedyś zmieniłem się w zdechłą świnie a potem w sarne i na bohach, strong haste + time ring wylądałem jak latająca sarna :). Mówie wam fajnie to wygląda :D
|
Jak użyć na potowrze runy chameleon?!
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Paralize & Chameleon
Mam takie pytanie czy moge sie tylko zmienic w potwora którego widzialem czy w kazdego.O i co co jest ten "zerk"
|
no co to jest zerk 8o 8o bo jestem :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
|
zerk - orc berSERKer
|
Mana
Czyli jak kupie ten czar chameleon to moge się zamienić w wszystko??Od Demona po szczurka??
|
@Up: chyba nie we wszystkie
@Paraliz: tego uzywac moga tylko druidzi i UZYCIE runy kosztuje kolejne 900 many, czyli razem 1,8k :) |
Mam pytanie. Jeżeli zmienię siebie używając "Creature ilusions", albo "Chamelleon"... to czy jeżeli jakiś gracz mnie wtedy zaatakuje, dostaje "whiteskull`a", czy może mnie bezkranie zaatakować?
|
re: Up
Wszystko jest dokladnie tak samo, jedynie zmienia sie graficzka i na nic innego to nie wplywa. |
To bardzo fajnie, dzięki za odpowiedź;) To ten spell jest naprawdę dobry do robienia sobie żartów, albo wygonienia NOOBów z expowiska... albo do sprowokowania NOOBa;)
|
Jak używa się runy kameleon . Jak to wypowiedzieć ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:29. |