![]() |
Kasowanie postaci?
Nie gralem w Tibie przez tydzien.W koncu po tygodniu wszedlem na moje konto i co widze?Zostaly usuniete 2 moje 1-levelowe postacie.Czy postacie na Rookgardzie sa kasowane co jakis czas jesli nikt na nie dawno nie wchodzil?Boje sie o moje postacie na mainie.Czy jak dlugo nie bede wchodzil na postacie na mainlandzie to tez zostana skasowane?Prosze o wyjasnienie tego "zjawiska".
|
Tak postacie na rooku ktore dawno nic nie robily zostaja kasowane o te na mainie raczej nie masz sie co bac ;)
|
Jeśli długo [naprawde długo: chyba 6 miesięcy] nie będziesz się logował na żadną postać na tym koncie to jest ono automatycznie usuwane.
|
@Tibio-gracz:
O postacie na Mainlandzie, nie musisz sie bać. Ja mialem i dopiero ją po roku usuneli :). |
Postacie do 20 lvl'u są usuwane jeśli nie byłeś na nich tyle miesięcy ile mają lvl, czyli n.p. jak masz postać 12 lvl to zniknie ona po roku, a jak masz 20 lvl to nie znika ona wcale
|
Cytuj:
|
jak masz 1lvl i nim długo nie grasz kasują sie ale jak masz juz 2 lvl to sie nie kasują bo jak niktórzy pisali że na roku kasują sie postacie to nie prawda bo nie grałem od grudnia moim 10 lvl i sie zalogowałem niedawno i jakoś był
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Regulka do automatycznego kasowania postaci byla juz kilka razy na forum podawana. Postacie, na ktore wlasciciel nie zaloguje sie przez X miesiecy, gdzie X to level postaci, sa kasowane podczas comiesiecznego czyszczenia bazy danych. Konto, na ktorym nie ma zadnych postaci, po miesiacu nieaktywnosci rowniez zostaje skasowane. Tyczy sie to tylko kont darmowych - konta platne nie sa czyszczone. |
Dziekuje wam za odpowiedzi.Wszystkie moje wazniejsze postacie maja ponad 12 lvl, a raz w roku to napewno sie zaloguje na Tibie.Ale nie mam i tak co sie martwic bo mam platne konto.
Temat do zamkniecia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:27. |