![]() |
Dżungla Fake
|
Bardzo ładny naprawde udało Ci się Gz...
Zapewne z test serwa. |
Fazowe udało ci się ale jak możesz daj więcej :P
|
Dobre, dobre az nie wiem co powiedzieć 8o
|
To jest test server. Widać nawet ciało hydry i pandy. Do tego jest chyba dział zdjęcia.
|
Nice
Witam Pablosa,
Ladny FAKE, ale czy to napewno FAKE? ;) Napewno to nie jest Test Server |
To nie test server wstęp maj± tam tylko GMy, tutorzy, seniorzy itd. Ja nikim z powyżej wymiemionych nie jestem. Oto kolejny fake:
http://i20.photobucket.com/albums/b2...os/jungle2.jpg |
Co¶ tu ¶mierdzi...
Może ma kumpla tutora albo co¶ w tym stylu |
Gdzie¶ czytałem że można do OTS ¶ci±gn±ć pliki .spr z wygl±dem dżungli... może to to ? ;)
|
Ja Wiem jak to zrobic.
W tej chwili trwa test serv dla tutorow gm'ow senatorow. Mozna sie polonczyc z servem, wtedy scioga nowol tibie.ale niemozna wejsc do swiata. Jak to zrobic? Proste robimy skrut do tibi. Szukamy element docelowy. Domyslnie pisze cos takiego. "C:\Program Files\Tibia\Tibia*****" Zeby moc sie zalogowac na test serva cza dopisac "C:\Program Files\Tibia\Tibia*****" port 7575 Wlonczyc tibie po przez skrot. zaznaczyc test server login i wpisac nuimer haslo. zacznie sie pobierac nowa tibia. Ale jesli niejestes tutorem gm'em lub sentaorem to sie niezalogujesz. |
To s± zdjęcia które udostępnił CipSoft autoryzowanym stronom fanowskim o Tibi. Wzi±ł takie zdjęcie wkleił tam swoj± postać i niby fake zrobił...
|
Cytuj:
|
hahahaa
Cytuj:
po 1 : na tiquande moga isc tylko Pacc a co z tego wynika to ty jestes Facc .. po 2 : wiec to jest Fake po 3 :cya :D |
@up
Primo z łaciny oznacza "po pierwsze" @up up www.tibia.pl www.tibianews.net www.tibia.br - czy co¶ tędy @down Każdemu się zdarza :) Po pierwsze jest primo a po drugie secundo ale po trzecie to zapomniałem :P |
ajj;]
[quote=Sebu¶]@up
Primo z łaciny oznacza "po pierwsze"[quote=Sebu¶] eheheheh nom :D zaraz edita walne :D |
Cytuj:
|
ZnajdĽ sobie ja Ci tylko o tym mówie i nie będę angorzował więcej swojego cennego czasu żeby zaspokoić Twoje chore ambicje...
|
Cytuj:
lol? z czego? ;) chyba ze jest tutorem ... ale watpie na 14 lvlu :confused: JESZCZE NIE BYLO TEST SERVERA DLA NORMALNYCH GRACZY! :baby: |
Z test servera to to nie jest bo watpie zeby on byl gm albo toturem chyba ze zna kogos kto nim jest...
|
ja widziałem takie zdięcie ale nie na żadnej z głównych stron tibi na pewno te 1 zdiecie i zamiast gostka byłóa babka a to 2 sam zrobiłe¶
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:25. |