![]() |
PK_Team z Julery - Dużo akcji
W filmie występują noobki, których skilli imion nie zdradze... po prostu obejrzcie film, dopiero co nakręciłem(ja występuje jako inny knight, nie ten co nagrywał). Wszystko dobrzę się skończyło :)
http://rapidshare.de/files/3612669/pk_film.rec.html będzie więcej :) komentujcie i ściągajcie |
Safe? Jak obejrze zedytuje :]
|
Cytuj:
przecie to rec -.- No dobra zdradze trochę... padło około 7- 8 osób, działo się to na severze Julera, ja i moje ziomki jako pk chary. Wylootowaliśmy to co na filmie, i padła tylko osoba kręcąca. Uwierzcie, ten wypad był zorganizowany z nudów, i wyszła z tego masakra. (taak nazywajcie sobie to jak chcecie, sami przeżyjcie takie zabójcze coś... masakra :D polecam) |
e jest sprawa ja tez zjulery i za 4 dni robie masakre na foldzie (jak ogladaliście moj film to wiecie) i moze przyda sie mi jakis team
|
Cytuj:
ja mam red skulla, ziom ma red skulla, jeszcze inny ma red skulla, a ostatni ma 1 do red skulla. Czekamy na zniknięcie tych truskawek, trochę podwiększymy umięjętności tych pk charów, i zobaczycie co wtedy ;] za miesiąc nowa dawka emocji. Ale mogę iść pallem ;), ja mam w ... czort charów pk :) |
Ja tez mam pk chara :P i jestem z julery :P
|
moj tez ma red skula i co :P
|
:S
ja red skullem nie idę... bo to zepsuję całą zabawe... ja już byłem na foldzie, tam paradowały jakies h lvle, i mi ziomka co tam poszedł pkować, go zpkowali (za nic) jakaś paranoja... to był br... 50 - 100 lvl nie pamiętam. Ale ja napewno się pisze na pkowanie, jakiegoś chara znajde, mam jeszcze palla i knighta. |
z tym ze ja na foldzie tylko :P
|
Cytuj:
A jak my łaziliśmy między Carlin a Ab'dendriel, to było mase noobów... PS: mówcie coś na temat filmu -.- |
OMG ladne pkowanko xD
|
Cytuj:
Dzięki... KOMENTUJCIE :( |
ja tez z julery i mam jakiegos pk chara knight albo pally bo drugi pally ma rsa ze spirów :p wiec mozemy sie zgadac na masakre ;)
sry ale zapomnialem skomentowac... filmik zarypisty :] |
wosaja to ja bym z checia pkna :>
|
maciek prosze bardzo ktos mi hacknal chara + mail a rec keya zgubilem ;P
|
Wtf? ten temat przerodził się w rekrutacje teamu do pkowania... lol
za miesiąc popekujemy mens, tera ja runki komibnuje ;P |
fajny film tylko rze padles :p :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Topic: Film ciekawy i nawet fajny, nie ukrywam. |
Spoko filmik niezła jazda spoko był ten lepek co jak bo za***aliście to mówił , że was za***ie z qmplami XD taki nub że lol
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:37. |