![]() |
Mam Pytanko :d
mam 17 lvl skile 42/41 eq :warior helemt crown armor knight legs tower shields fire sword scarf
czy moge juz na soldki lazic???????prosze o odpowiedz |
Pewnie ze mozesz...bez armora i tarczy tez mozesz je bic
tylko pytanie ,czy one ciebie predzej nie ubija ?:| Doskilluj 50/50 i mozesz bez obaw bic soldki Knightem z 50/50 eq: p-set ,dragon shield ,crown helmet ,fs bilem na luzie |
<proszę o skasowanie posta>
|
ja pier**** ale temat! Ja chodzilem ze skilami 36/35
|
pewnie grasz na securze patrząc na eq, odpuść se soldki, doskilluj do 65 i możesz brać cyce (odpuść soldki bo lubią trapy z guardami robić)
|
serdeczne dzieki to muj pierszy post :)
zarkoram laiph lvl:17 skils:42/41 voc:knight serw:celesta roox |
Lubić, lubią... Fakt, możesz dotrenować do 65 i spokojnie zając się Cyclopami. Ale jeśli masz 4mlvl i koniecznie chcesz iść na te Soldiery to weź pare UHów, bo o trapa łatwo.
|
Cytuj:
|
jeszcze 1 pytanko :P
czy ktos gra na celescia i mieszka w carlin z formum?? prucz celestian guardian
|
Jaa...
Moje obie postaci (patrz podpis) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A wracając do tematu....oczywiście możesz, ale czy warto?? Tak jak przedmówcy mówili...doskiluj jeszcze troszke i będzie git ;) |
Cytuj:
Po 1 Black Jack naucz się edytować posty :P a co do skili to ja moim sorkiem zabijam soldki z fsa -.- wprawdzie niekiedy walne vite ale co tam.... a jak nie chcesz uhów tracić na wiekszych respach to poteń akile do 55/55 i bij w te twoje soldy |
Cytuj:
|
po co zmieniacie temat na kto mieszka w carlin??A jezeli chodzi o te soldi to ja expolem na nich moim druidem na 17lvl ze skillami 18/21 bron-bright sword
tarcza-dwarven shield zbroja-scale armor legsy-knight legs i dark helmet:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:06. |