![]() |
gsy w kopalniach kazzo?
witam dzis uslyszalem ze na najnizszych pietrach kopalni mozna spotkac giant spidery.Nie chodzi mi o gsy z crusader helmet quest!!! czy to prawda ze sa inne miejsca z tymi potworami w kopalniach? podobno w jakisch wiezieniach czy cos
|
Poza tymi gs'ami na crus helmet queście to innych nie spotkałem. Na najniższych piętrach są za to slimy i różne dwarfy.
|
Cytuj:
|
no wlasnie do dzis tez tak myslalem ale moj kolega na 30 lvl byl expic na guardach i.......
Aug 01 2005, 13:11:05 CET Killed at Level 30 by a giant spider nie wiem co o tym myslec mam nadzieje ze nie robi mnie w balona |
Cytuj:
Może był lurnięty :P albo pomylił kopalnie wszedł do tej co nie trzeba. Albo ci zwyczajny kit wciska bo może chciał spróbować zsolować ale jak widać mu nie wyszło :D @Re Down - nie wiedzialem bo nigdy nie byłem na tym queście :) |
najprawdopodobniej twój kolega wszedł do kopalni, z questem, w ktorej oprócz olbrzymiej liczby Guardów są również i Gs-y...i lurnąc się ich nie da bo jest bramka lvl-owa :)
|
on ma 30 lvl a quest jest od 35 lvl.
naprawde nie wiem co myslec o tym bo moj kolega nigdy mnie nie oszukal ale ja pierwsze slysze o gsach w innym miejscu... |
Nie słyszałem o gs'ach w innym miejscu w kopalniach niż crusader helmet quest... zapytaj go w której to było kopalni, w jakim miejscu, przekaż te info tu i sprawdzimy :)
|
poszedl na poh i sciemnil ze byl w kopalniach pozatym watpie zeby 30lv zszedl na 7 poziom -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:30. |