![]() |
Rzeczpospolita na gsach....
Film ten miał być przeznaczony (jak każdy który kręce na huntach)w celu udowodnienia shooterom twierdzącym że kradne loot ,że jestem uczciwy (tzn.że np.wypadl drag shield z draga a ja se go wezme i powiem że był pusty),ale że wyszlo bardzo ładnie i hunt obfitował w miłe niespodzianki postanowiłem go tu wrzucić.A tak pozatym jeszcze nie dawałem żadnego filmiku z udziałem mojego new chara,tak więc teraz skorzystam z nadażającej sie okazji.
http://rapidshare.de/files/3628879/gsybyme.rec.html |
Nono filmik nawet nawet tylko stales w zlym miejscu jak na hunt
powinienes stac na w prawo i do gory a oni po bokach ale ogolnie filmik spox Oby takich wiecej moze spoboj na Dl'e chociaz ze to waste :confused: |
heh film fajny ;) tylko tyle powiem :P:P:P
--------------------------------------- Hip Hop The Paladyn 29 lvl 12 m lvl :// Skills : SUX! Astera |
:>
spoko filmik..... lootu nie zdradze ale powiem ze jest za***isty..... 8o
plx wiecej takich filmikow ;) P.S. z tibia skonczylem ale z forum nidgy nie skoncze B) |
No no no... gz loota(szkoda ze ja takiego nie mialem jak bylem z tadirem i morciakiem :() niedlugo chyba tez pojde ale nie wiem skim bo moi koledzy rendowyny przeniesli sie na furore bo chcca troche pvp, ale jak znam zycie niedlugo tadir wroci :)
|
Jaki PrOszArD!! Gratz LooTu.... Filimik na serio mi sie podobał B)
|
Ładny loocik :)
Chyba się opłaciło :P |
:D Dzieki za comenty...ktoś wspominał żeby pójść na dle,tak więc dzisiaj razem z moją gildią wybrałem sie na dle...filmu nie dam bo trwa 8 godzin (tak hunciliśmy przez całe 8h) ,a lootu nie ma żadnego (kilka kamyków i 3 power bolty).Troche sie wkurzyłem bo ponad 25k do tyłu jestem,a tak ogólnie to poprostu wziąść żyletke i sie pohlastać :/ .Ludzie idą na 1 dla i im dsm wypada a my ubiliśmy ponad 50 ,8h huntu i nic nawet fs,poprostu ręce opdają....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:04. |