![]() |
Demon
Czy druid 50 lvl 60m lvl moze sam zabic demona uzywajac sd i bedac na magic shieldzie ??
z gory THX |
Oczywiście, że tak tylko mósisz zadać sobie pytanie czy opłaca ci sie zabić demona solo(no ale czego sie nie robi dla sławy:D)
Teraz jak już chcesz to zrobić to jak masz kolegów knightów którzy przeniosą ci Mana Fluidy na miejsce i pomogą ci się dostać do demona(najlepiej ten koło duble spawn hero). To już pesteczka sterydujesz się dajesz utani gran hur(dla pewności), Mana Shield i chodzisz do demonka. Kiedy skończy ci się mana uciekasz idziesz na miejsce zbiurki i dalej się sterydujesz, I tak do skutku. :D POWODZENIA W HUNCIE !!! btw. zrób jakieś SS i umieść tutaj. btw2. obym zapomniał jak dobże poszukasz to na tibia.de jest filmik do tibi jak bodajże 37-45 lvl sorc bije Demona solo. |
Widzialem typa na 38lv i pokonal na solo.
|
Jakoś mi sie nie chce wierzyć:P
|
Jasne...
|
38 lvl zabic demona..... Ale sciema ;D Pffff nie kłam plx
|
Cytuj:
|
>.<
chcialbym chociaz demona zobaczyc jak bym na hunt szedl ;] :)
|
Cytuj:
Na zasadzie takiej: 1.Mana fluidy do full many 2.Mana shield 3.wchodzisz do demona ktory stoi pietro wyzej i walisz mu SD i odrazu schodzisz. 4.znowu manna fluidy do fulla i tak w kolko Da się pewnie i na niższym poziomie ale to trza by mieć farta żeby demon nie walnal dobrego comba bo ded moze byc -.- |
Tibia to nie bajka nawet jakbyś zabił demona to czy zwróciłyby ci się koszty na użycie fluidów itp. ??
|
wypadnie e-plate, g arm, g legs to sie zwroci ;)
|
To może i ja tu zapytam :) Jestem na 33 lvl'u sorkiem. Sporo ludzi mnie prosi żeby pomóc przy huncie na demona albo na DL'a. Zazwyczaj dość wysokie lvl'ki. Byłby bloker i jeszcze jakiś bijący poza mną (lvl'e ponad 50). Mogę się z nimi wybrać czy szybciutko padnę?
A jak już miałabym iść to co ze sobą zabrać? |
re: Up
Na DL jesli masz blokera na 50+ jeszcze z jednego boltera/runera to laduj sie bez obawy (dla bezpieczenstwa mozesz urzywac energy ring w czasie jak walczycie z DL). Na demona... jesli jest bloker na wysokim lvl (50 to w tym wypadku nadal niski) to czemu nie, mozesz oczywiscie zginac jak pojdzie cos nie tak (np lag), ale rownie dobrze mozesz zarobic b.duzo expa (i kasy) przy odrobinie szczescia w dosyc krodkim czasie. |
Prawda boli...
Ja slyszalem ( pefne zrodlo ) ze koles z mala strata HP zajebal demon ..... Schodzil SD i rope i tak caly czas a jak mi wiadomo potwory odrazu nie puszczaja Fify....
|
JAk..
JAk nie sprubujesz to sie nie przekonasz:DPrubuj 8)
|
i tak i nie
demon jest to taki silny potwor ze hej mozesz miec do tysiaka many i wygrasz z nim ale jak ci sie mana skonczy oooo to wtedy przechlapane.....ale byc moze wygrasz!
|
Potrzebujesz duuużo plecaków z mana fluidami. Odradzam, to nie jest opłacalne!
|
Gdyby mi ktoś pomógł dojść do demona i miał ten 40 lv i mana fluidy energy ring sd itd to bym poszedł czego się nie robi dla zabawy:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:04. |