![]() |
Przejęcie summona
Czy jeżeli ktos sobie summonuje np. rata to moge go przejąć czarem convice czy jak mu tam?? :baby:
|
Cytuj:
Tutaj masz listę potworków, które możesz przejąć za pomocą tej runy --> http://www.tibia.pl/monsters.php?filter=summon |
Cytuj:
@Down: Nie,nie da się. |
Cytuj:
|
Runa Convince Creature służy do tegy by przejąść jakiegoś potwora... Są dwa warunki bym mieć tego potwora... Musisz go widzieć i musisz miec wystarczająco duzo many... (tyle co na summon)
@Gohan Jak nie wiesz to nie pisz... Wprowadzasz ludzi w bląd... Zobacz sobie na www.tibia.pl i czary runiczne... I wtedy gadaj... |
Cytuj:
|
Czyli chcecie powiedzieć że jak jakiś pk biegnie na mnie z FE to moge mu go zabrać i zacząć go klepać jego własnym FE??
|
Convince Creature
Ehm... Obliczyłem, że knight potrzebuje dokładnie 91 poziomu żeby używając runy Convince Creature przejąć zsummowanego Ghoula !! :o
Ehm... Nie jest to zbyt pocieszające... ;( |
Convince Creature
Cytuj:
- Musisz mieć wtedy tyle many ile potrzeba na przejecie potwora (ok. 700). Nie sądzę żebyś tyle nosił zawsze... o ile wogule tyle masz na full... B) Po Secondo: - Musisz mieć oczywiście runę Convince Creature żeby przejąć Fire Elementara. :] |
a 125 lvl na ds'a i wtedy necro hunty :P
|
No to fajny tutor jak nic nie wie :s
Mozna przejac bo tak na DL chodze z kumplem 69 rp. Ja najpierw przywoluje 2 ol on mi je odbija i potem ja sobie stawiam 2 dsy. To tak dla jasnosci edit: Jak chcecie moge wam nagrac film z tym sposobem |
Z listy potworów do summonowania i przejmowania wyczytałem że można summonować i przejmować takie potwory jak:
borsuk pies jeleń świnia owca skunks (tego to najgorzej bo po co ma smrodu robić :]) królik Czy ktoś mi może powiedzieć jaki jest (jeżeli jest) sens marnować sobie na nie manę?? |
sens?? chyba tylko dla zajawki i do kręcenia jakiegos filmiku a po za tym jaki by był sens sumonowanie lepszych bez możliwości summonowanie gorszych ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:57. |