![]() |
Blue Rose
Mam pytanie i prosbe, czy wiecie moze gdzie sie respi Blue Rose, wiem tylko ze znajduje sie w drzewie w Ab'dendriel :]
Moj kolega zna ta tajemnice, ale nie chce sie nia podzielic. Jak mozecie to zapodajcie SS ;) Wiem, ze byl juz podobny temat, ale link do filmu nie dziala :) |
Sam się kiedyś o to pytałem na tym forum i owy przedmiot respi się jedynie za drzewem.
|
@UP
To prawda, jest za drzewem, korona drzewka zasłania blue rose. Na selenie zbierma blue rosy, codziennie chdoze w to meisjce ale niekeidy nie zdąże >,<, jak narazie mam 7 rózyczek x] @Topic Poszukaj a znajdziesz, meisjce w pewnym mieście na zadupiu... Tylko tyle powiem :P |
@up
Wiele mu powiedziałeś... To tak jakby powiedzieć "gdzieś na mapie, szukaj" To nie jest QS... To tak jakby powiedzieć, że u Froda w pubie respią się krzesła -.- |
Fajnie że w jakimś mieście na jakimś zadupi ale przydało by sie ciut więcej informacji ;) np. pacc czy facc?? i czy są po drodze jakies potworki?? na powierzchni czy w podziemiach?? Czy jeżeli na powierzchni to czy trzeba zejść po drodze do podziemi?? jeżeli w podzioemiach to chy trzeba kilofa?? jako cos jeszzce wymyśle to dam edita :p
|
jest to miasto ab, trzeba wziasc kilka parceli i pojsc tam gdzie zaznaczylem na mapie....blue rose jest pod drzewem...
http://img.photobucket.com/albums/v330/morwii/ab.jpg |
Ale własnie oto chodzi, nie piszemy konkretnie, bo wtedy by się każdy tam rzucił i my (czyli wiedzący :P) by ich już nie mieli na własność :P
Ale dla chętnego nic trudnego, napewno znajdziecie :P Co to za przyjemność będzie z grania skoro chcecie by wam wszystko podawać na tacy, moze odrazu na acc gratis char +200 z pacc skille 100/100 100mlev, MLS, MPA i te sprawy ;) |
Blue rose jest jeszcze w innym miejscu,nie moge podac dokladnie miejsca(zgadnijcie dlaczego),ale powiem tyle.Bronia jej 2 mino magi,a jesli trafisz tam solo to musisz miec bardzo wysoki level zeby przezyc(jedyne wyjscie prowadzi przez sale z dragon lordami i dragonami).Bylem tam tylko raz wiec zawsze istanieje szansa ze ta roze ktos tam podrzucil,ale mysle ze nie-bylo tam duzo innego dziwnego zielska.watpie wiec zeby ktos tam zabral to wszystko i wyrzucil.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:13. |