![]() |
Czy defens broni zalezy od skila?
Mam pytanie odnosni obrony danej broni. Czy na przyklad na Skilu 70 axe bedzie tak samo sie bronic owa bronia jak na skilu 80 axe... Dajmy na to Fire axe..
Btw. nigdy nie widzialem pdoobnego tematu wiec go wystawaim a to jestt bardzo pomocne |
tak <10znaków>
@down Po co offtopa robisz? Przecież odpowiedź została udzielona 5 min temu! A ty to jeszcze raz piszesz -.- |
Tak...<10 znaków)
|
To pójdź na rota z FA mając 20 skilla a 40 skilla.
Nie bronisz tak samo prawda? Nei chdozi tutaj o broń bo shielding to broń + tarcza. Nie znane są tabelki przyrostu wartości, lecz jendo jest pewne - im wyższy skill tym lepiej blokujesz. A tym 2 panom wyżej to prosze się nie wymądrzać bez podstaw, albo przedstawić sowje argumenty. Ja moge podać przykład (oczywiście to tylko na potwierdzneie mojej teorii) Rotworm m siłę ataku równą 55-90 Jeden knight ma broń i tarcze o wartości obrony równej 40 i shielding 20 drugi knight to samo tylko shielding 40 Pierwszy knight blokuje rota- rot uderza z siłą 72 - tak więc przechodzi o 2 obrone knighta - następują testy pancerza, a jak i ten zawiedzie to obrażeń. Drugi knight blokuje tak samo - rot walnął z siłą 76 - knight zblokował i jest chmurka... Oczywiście to tutaj ejst nieralistyczne i ne tak proste jak rzpedstawiłęm, ale pokazuje to co chce pokazać ^^ |
Dzięki za sensowną wypowiedź. 2 panów u góry N/C ;]
mozna zamknąć temat ;p |
Chyba jednak pierwsze dwa posty w temacie są słuszne - autor wyraźnie pyta o skill axe, nie shieldingu!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:19. |