![]() |
bronze necklace
Mam pytanko :
jak zdobyc bronze necklace? czy się w ogóle da? Widziałem na tibia.pl, że wypada z vampirów, ale coś mi się w to wierzyć nie chce, bo juz ich sporo natłukłem ~ + 450 ( nie, nie przesadzam...), moj kumpel okolo 350 i nic....+ oczywiście inni znajomi je zabijali hurtowo.....a wspomnianego naszyjnika ani sladu, więc pytam - o co tu lata? :confused: Acha....wolę się ubezpieczyć przed zarzutem, że taki przedmiot nie istnieje : http://www.tibia.pl/items.php?sort=name&typ=amulet czyli tibia.pl - dział amulety. Jak kogos to interesuje to na screenie widać ten amulet w temacie rary w dziale zdjęcia na forum tibia.pl. |
Ehm...
Bronze Amulet nic nie daje ... Czemu się tak nim irytujesz ziom ?? Nie lepiej poirytowac się nad AoLem albo nad Platinum Amuletem? B)
|
Cytuj:
Moze kolekcjonuje albo mu sie podoba wyglad... |
bronze amulet chroni od mana drain...
można go znaleźć w queście z goblinami... tyle ;) re:down sorki niedokładnie przeczytałem... zasugerowałem się innymi odpowiedziami :) |
Cytuj:
@topic Ten amulet nic nie daje to po co sie tak nim irytujesz?? |
Cytuj:
@Topic Niestety nie mogę Ci pomóc, nie hunciłem Vampirów jeszcze ;/ Może jakiś błąd?? |
Tibia.pl nie jest idealne... z Vampira wypada BRONZE AMULET a nie Bronze Neclacke. To na tyle...
@down To pokaż mi ss z Bronze Neclackiem ? TO jest jeden z największych rare... |
ten amulet niechroni od niczego, służy jako ozdoba np. do domku
|
Już ktoś napisał że z vampów wypada bronze amulet a nie neclace...
A ja dopisze ze bronze neclace to rar ... |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:50. |