![]() |
Co jest w...??
Mam pytanko.Jakie potwory wystepuja na goblin hills procz goblinow??Szybka odpowiedz jest mile widziana:P
|
yy jesli chodzi ci o miejsce kolo goblin bridge to sa tam jeszcze cyclopsy,huntery,black sheep,rtowrms,wolfs,ds
to chyba all:) |
Jeszcze spajdery, pojzony, snejki i 2 misie :P. Nieco na zachod od hills jest resp wildwariorow.
|
Opłaca się tam latać????
|
Cytuj:
|
nie oplaca tam sie chodzic ... a wogole hunter moze nas zaskoczyc ladnym hitem z innej gorki .. hity po 60 nawet a my go niewidzimy a on w nas strzela :D
|
@Up
Rzucamy sie do ucieczki przed strzalami z niewiadomo kąd (może Hunter niewidzialny jest :P ) i przez przypadek wpadamy do dziury z Demon Skeletonem :) Są znacznie lepsze expowiska... Chyba że ktoś chce pozbierać kamienie na goblinach :) |
mowicie ze sa lepsze a np to jakie zeby pallem na 12 lvlu skille 46/33 duzo strzal facc
|
Proponuje cyce na północ od Thais. Sporo, jest gdzie uciekać, no ale czasami sporo ludu :)
|
Cytuj:
BTW, blagam tylko nie pytaj gdzie jest Hellgate..... |
hmm.......
sa tam cyklopy,ds,poison spidery i zwykle spidery,hunter,skieletony,roty,gobliny no i wiele innych ciekawych potwrkow a podobno tam jest orc lider ale nie wiem czy to prawda musze isc zaboczyc bo nie uwierze...........
|
Cytuj:
Prosze pomysl 2 razy zanim cos napiszesz i nie denerwuj ludzi.! |
@Jazuhr: ten pan dostal wlasnie za to bana a ciebie prosze o nie pisanie ze on pisze pierdoły bo ty tesh wtedy nie za bardzo na temat piszesz. My tu pilnujemy pozadku i jak widac w miare sprawnie to nam wychodzi.
|
Opłaca sie chodzic na zachód na ten spawn Wild Warriorów o którym wspomniano pare postów wcześniej :D
Titania Pierwsze WW jakie zabiła moja postać tam dały W Hammerka :D To sie nazywa szczęście ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:07. |