![]() |
Letni update 2005!
Tiquanda…
Nastała ta chwila… Chwila, na którą wielu czeka z niecierpliwością… Teraz poznacie cała prawdę o update! Wszystkiego o Tiquandzie i nadchodzącym update dowiecie się z tego artykułu: Opowieść o Tiquandzie... Znajdziecie w tym artykule kompletne info na temat nadchodzącego update wraz z zdjęciami. Tibia.pl jest pierwszą stroną na której można zobaczyć kompletną mapę miasta Port Hope. Możecie też wstawiać na forum wasz zdjęcia o update. Tutorzy nie musicie się obawiać już o bana czy kasacje, teraz można już udostępniać informacje. Poczytać o update, dowiedzieć się wszystkiego oraz wstawić własne zdjęcia możesz na tym forum. Poza artykułem, zdjęcia z testa od tibia.pl można zobaczyć w tym temacie. Pragniemy też poinformować, iż wszelkie testy już prawie są skończone i można się spodziewać update w najbliższych dniach. Tibiabr.com i Tibia.pl pozdrawiają z Test Serwera. ps. Ten Thunder Hammer to prezent, nie spotkaliśmy na teście śladów questa na Thunder Hammera ;) Pamiętajcie, że Tiquanda jest dostępna tylko dla PACC. Jeśli nie masz jeszcze Premium Account możesz je zakupić przez tibia.pl. Zdążysz jeszcze przed update. Więcej info w tym temacie. |
Jak widze, obie strony trzymaja sztame mimo nienawisci obu nacji ;). Zapowiadaja sie naprawde dlugie noce zwiedzania Tiquany. Ciekawe, jakie beda tego skutki.
|
Lol
No to możemy sie przygotować na nasze "ukochane" Soul Pointsy i Znikające Speary. Po prostu LOL. A może nie będzie tak źle....
|
mam nadzieje ze nie spapia tej gry jeszcze bardziej...
|
a z tymi soul poinsami to chodzi o to ze jak sie nie zabija to nie rosnie mana?? ;) ;) bo jak tak to bedzie baaaardzo glupie ale nie bedzie takich tłoków na servach ;) ale o to sie nie martwie ;)
(BR nie są tacy źli ;) sam gram na serwie (oficjalnie na TIBIA.COM jest amerykański ale niektorzy pamientaja na stronie głównej ze z powodu słabego łącza ;P go przeniesli.... ~~hail TENEBRA~~ Jak chcecie jakies itemki na tym servie to mgs do Shirukanay :cup: :cup: (PO POLSKU) :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: propozycja dla tibia.pl zeby poprosili tibia.com o to zeby zrobić w polsce server ;) sądze ze wielu Polaków by chciało server i by mogli nawed zapłacić za server!!!! jak coś to ja moge daj tam 5 zł B) heheh :) 8o a to troszke smieszny screen moego kolegi :P http://photobucket.com/albums/a97/wi...=beztytuu4.gif |
No to fajnie :)
|
Gdzieś czytałem (chyba któryś teaser), że te nowe miasteczko ma być całkiem spore, a z mapy wygląda na mizerne...
Liczyłem na sporą ilość chatek do wyboru, a teraz zaczynam się o to martwić. Ktoś zdradzi szczegóły na ten temat? |
To wszystko nie wyglada tak, źle jak mogłoby być. Cena runek pójdzie drastycznie w góre (przynajmniej taką mam nadzieje :) ) , więc zarobie, ale z tymi soul pointami może być dziwnie. Szkoda, że liczniki są tylko do 100 dla facców czy 200 dla pacców, bo można by sobie naładować i mieć spokój przez dłuższy czas, a tak będzie trzeba śmigać z jednego miejsca na drugie.
|
Cytuj:
taaaaaa.... wypasss...... jak bedziesz musial kupowac runy na exp to nie bedziesz sie juz tak cieszyl -.- |
jestem 10 o,0 Mi sie bardzo podoba update, mam nadzieje ze sobie kupie pacca niedlugo przez tibia.pl oczywiscie, i kupie domek na nowej wyspie, jesli jeszcze beda wolne ;p
|
Cytuj:
Będę sobie sam je robił :P |
na początku nie podobał mi sie pomysł z soul pointsami ale jak dowiedzialem sie o co chodzi to mysle ze jest w poządku (pzynajmniej dla pacc bo sam bede go mial w najbliższym czasie dzięki tibia.pl! :) ale co 2 godziny 1 soul point dla facc??) a na uha potrzeba będzie np. 5 to 1 uha sie będzie robic okolo 10 godzin (jestem keipski w matmie). No cuż, pożyjemy zobaczymy. See ya on CELESTA!!! :D
|
przy twoich obliczeniach wychodzi ze 10 minut bo soul 2 minuty ;p ale uh bedzie mniej niz 5 soulow bo sd beda po 5
|
Powiem tak wchodze na tibia.pl czytam news juz podjarany ze sie wszystkiego dowiem a tu 1 screen myslalem ze dacie cos wiecej
|
Cytuj:
|
Nareszcie!!Pewnie dzis dostane pacca. Odrazu ide w dzungle :D
|
Ej a kiedy sie można zalogować już na test server login ?? i jak to można zrobic :baby:
|
Erght, może i by niebyło źle gdyby dwa dni temu Pacc mi się nieskończył ;<
Widziałem już pare screenów z update, i przyznam że niejest aż tak źle ;) |
Cytuj:
|
nie wiem dlaczego nie moge sie lognąć na testa ;/ Wie ktoś może kiedy będzie szło ??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:23. |