![]() |
Mino archer. summon vs...
No więc zaczne od tego że niedawno załapałem 20lvl i stwierdziłem coby sie pobawić summonkami... Przyzwałem 2 mino archy i popatrzyłem coby kogoś ubić... Chodziłem i szukałem kogoś do sprowokowania...
nagle patrze a 7lvl knight bije mi mino... To ja go klik na Battle żeby sprawdzić skuteczność... Nie zdążyłem odkliknąć jak widziałem go martwego... Potem jakiś 10lvl pall zaczął bić mi jednego mino... I oczywiście klik, bum i koleś dead... 4 sekundy może pożył... I teraz pytanie... : dlaczego summonowane mino archy biją mocniej niż normalne?? Jak biłem normalne to dostawałem max 20 na 15lvl ze słabym equipem!! A kolesie dostawali po 50!! Poza tym, jak mino biły mnie to strzelały raz na 2-5 sekund, a summony 2-3 razy na sekunde!! Nie mówie żebym nie był zadowolony z takiej sytuacji ale dziwi mnie ta różnica... Czy wszystkie summony biją mocniej niż normalne?? |
To zbieg okoliczności. Albo po prostu tamci panowie mieli cieniutkie skille i eq, ty zaś nadrabiałeś to lepszym eq.
|
No własnnie...
No własnie ostatnio na pohu mailem taka sytuacje bylem na 14 levelu palkiem na cycch i nagle 2 arczery mnie bija...zjechaly mnie do reda pozniej jecse jeden stzral i 6 hp zostalo a ja jakiegos takiego laga miałem i jak juz bylo wszystko wporzo to ku mojemu zdziwieniu okazalo sie ze jezcze zyje wtedy akurat mana byla i szybko vita i zabilem je...
Nie mam pojecia czemu raz nawalaja ze nie wiesz w ogole kiedy a raz ze tzreba czekac... Na przyklad ostatnio tez tak mialem z pewnym PK ktory przyzwal fire devila i zaczal mnie bic przy treningu i walil raz mnie raz mojego partnera i kiedy pierwszy raz mnie uderzyl dostal white skulla ale w ogole fire devil mi nic nie zrobil atakowal a explozja w ogoile nie byla uzyta tak jakby chcial nie walnac z pazura, dopiero wtedy zmnienil atak na mojego kolege i wtedy to jzu dzialalo :/ ... Bardzo dziwne rzeczy... Tak samo jest z monkiem i ghoulem...summony szybciej sie lecza... |
Coś zepsuli z tymi summonami po updacie... Ale to chyba dobrze :D Szybciej sie bedzie zabijac potworki, co oznacza szybszy loot :D
PS. Ja osobiście czekam na 20-30 lvl i wtedy bedzie jazdaaaa do Mintwallin :D |
i tak i nie
byc moze ale summony sa slinijsze bo zadnego lootu pewnie dlatego sa silniejsze takie jest moje zdanie
a zreszta mino archer to jest dobry przeciwnik dla maly lvl! |
mino archer :
ful hp -wali dobrze polowa hp-bardzo dobrze red hp-swietnie wali (mi taki zabral 109 hp ) |
Prawdopodobne powody tak mocnego bicia:
1. Bily 2 mino nie 1, od bodajrze jesiennego update z kazdym nastepnym stworkiem atakujacym cie bardzo zwieksza sie ich atak. 2. Moze kolesie nie mieli tarczy (z tego co zaobserwowalem to bron dystansowa pancerz praktycznie wogole nie zatrzymuje). 3. Moze trafiles na spokojnego mino archera (mi smok czasem zabierze 100hp a czasem pujdzie 4UH - archery pewnie tak samo). 4. CIP faktycznie wzmocnilo summony 5. Byl jakis bug. |
Zbieg okolicznosci:)
Miales duzy fux ze 15dmg lapales na maxa, ja ostatnio zlapalem 80 w k-secie:] pozdro |
Miales farta moj kumpel przywolal minosa i zadawal spore obrazenia ale bez przesadzy nie walil tak szybko:P a co do tych smierci kolesie pewnie sille mieli slbe a ja taki minos pallowi zasadzi strzala to odrazu mu po 80 zabiera wiem cos o tym :(
|
DS rlz
Ja wam powiem tak najlepszy summony to-Monk,DS,FE
DS jest swietny na smoczki poprostu jummy A co do Mino archera moim zdaniem lipka :P |
ŁaŁ summony lepsze
właśnie moze dlatego że lota nie mają biją mocniej
PS.jeśli jest tu jakiś gm z tibi w co wątpię dajcie lepszy loot do fire devila i więcej expa on jest lepszy niż cyklop i dużo innych |
Tez cos takiego zaobserwowalem. Gdy moj kumpel zdobyl 20lvl od razu chcial zpbaczy jak bije mino arch. Wiec test na mnie 10 sek i 20hp mi zostalo (niemialem tarczy, ale mialem ful hp i 18lvl), potym polazlem na poh i archer walili po 15, do 30hp. Moze to zbieg okolicznosci....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:50. |