Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Rekordy Magic Levelu (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=4475)

Karol ll 07-04-2004 16:47

Rekordy Magic Levelu

Jeżeli ktoś zna bardzo dobre(a nawet rekordowe!) Magic Levele Knightów lub Paldynów, to niech się podzieli wiedzą w tym temacie. Zawsze mnie to ciekawiło. Mile widziana ksywka postaci.

Wujek eustachy 07-04-2004 16:49

Napewno:
Bubble ma 9 m-lvl.
Shtahet 8 m-lvl
Walkor 20 m-lvl

Zajac Poziomka 07-04-2004 21:10

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Wujek eustachy
Napewno:
Bubble ma 9 m-lvl.
Shtahet 8 m-lvl
Walkor 20 m-lvl
A masz na to dowody? jakieś ssy? albo coś?
bez dowodów nie uwierzę...

Litawor 08-04-2004 16:48

Myślę, że Wujek eustachy mówi prawdę i nie widze powodów żeby mu nie wierzyć. A wiem na pewno, że jakiś knight na Antice (ok. 80 lvl) ma 8 mlvl.

cygan 08-04-2004 22:03

Ja słyszałem że Bubble dostała 15 mlvl od GM.

karat 11-04-2004 09:07

Tutaj jeden forumczyk mam 15mlvl swoim plakiem na 11 levelu cały czas robił hmmy.Ciekawe ile kasy zarobił?

Berials 12-04-2004 00:25

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez cygan
To zle slyszales.

Tomi.... 12-04-2004 10:41

Ja mam czwarty lev magi:D
Ale np. mój kumpel ma szusty lev magi
Ciekawe jaki buuble ma

kvi 12-04-2004 11:10

Na filmik nagranym przez kepatugo (110+ pall ) miał 21mlvl

cygan 12-04-2004 16:17

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Berials
Cytuj:

Oryginalnie dodany przez cygan
To zle slyszales.
Dobrze słyszałem dostałem potwierdzenie już od paru kumpli. :P

Kali :D 12-04-2004 20:00

Mi sie tez wydaje ze Bubble ma 15 m lvl bo to wkoncu najwyzszy lvl na tibi a na dodatek jej mezem w tibi jest GM :P wiec calkiem mozliwe :)

Villen 13-04-2004 15:44

Bubble raczej nei ma 15 mag lv.Najwyższy mag lv z dziedziny knight to miał jakiś elite knight na bodajże 150+ miał 11mlv ale już skończył kariere z tibią.

Gremlin 13-04-2004 15:57

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Villen
Bubble raczej nei ma 15 mag lv.Najwyższy mag lv z dziedziny knight to miał jakiś elite knight na bodajże 150+ miał 11mlv ale już skończył kariere z tibią.
A swistak siedzi i HMM zawija w sreberka.

Najwyzszy lvl magiczny knighta w obecnej chwili to 8, podobno byla jedna osoba na 9, ale zginala po wprowadzeniu amulet of loos i spadl na 8 (nie byla to Bubble).

Kiedys byl podobny temat i liczylem tam ile knightowi potrzeba tylko zeby przejsc z 9 na 10 magic lvl (na wyzszy zabraklo miejsca na ilosc potrzebnej many w kalkulatoze do skilli).

Otoz z 9 na 10 magic lvl knight musi siedziec w grze non stop przez 5-7 lat i spalac mane.
ew. moze wydac 18M (18 000 000) na mana fluidy.
Caly czas zakladamy tylko z 9 na 10.

re: Bubble i jej 15 magic lvl
To ze jest zona GM nic nie daje, w kazdej powaznej grze gdy admin zaczyna podnosic za free skille swoim znajomym bardzo szybko przestaje byc adminem.

Mozliwe ze kiedys mial ktos 11 mlvl, ale dosyc dawno temu bylo czyszczenie depo i odbieranie skilli, mozliwe ze przed tym jakis rycerz mial wyzszy magic lvl niz obecnie.

Karol ll 14-04-2004 18:23

@up
Fajny żart z tym świstakiem. :)

Panowie, nie pytałem o wasz magic level. Do tego są tematy a la "Jaki masz mlvl?".

Valise w swoim commencie napisał, że ma 21 magic level.

Villen 14-04-2004 21:46

Serio na jakiejś stronce czytałem że ktoś się wypowiadał że jakiś char miał 11 mag lv ale to jak był początek tibi więc wszystko możliwe.Kto wie może ktoś ma wysoki mag lv ale się nie przyznaje:P

Sir Devilaz 17-04-2004 02:42

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Gremlin
Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Villen
A swistak siedzi i HMM zawija w sreberka.

Najwyzszy lvl magiczny knighta w obecnej chwili to 8, podobno byla jedna osoba na 9, ale zginala po wprowadzeniu amulet of loos i spadl na 8 (nie byla to Bubble).

Kiedys byl podobny temat i liczylem tam ile knightowi potrzeba tylko zeby przejsc z 9 na 10 magic lvl (na wyzszy zabraklo miejsca na ilosc potrzebnej many w kalkulatoze do skilli).

Otoz z 9 na 10 magic lvl knight musi siedziec w grze non stop przez 5-7 lat i spalac mane.
ew. moze wydac 18M (18 000 000) na mana fluidy.
Caly czas zakladamy tylko z 9 na 10.

re: Bubble i jej 15 magic lvl
To ze jest zona GM nic nie daje, w kazdej powaznej grze gdy admin zaczyna podnosic za free skille swoim znajomym bardzo szybko przestaje byc adminem.

Mozliwe ze kiedys mial ktos 11 mlvl, ale dosyc dawno temu bylo czyszczenie depo i odbieranie skilli, mozliwe ze przed tym jakis rycerz mial wyzszy magic lvl niz obecnie.
Hehe żeby wejść na 10mlv trzeba siedzieć przed kompem 7 lat (o zgrozo) :))

Bigvirus 17-04-2004 15:27

Wszystko

Wszystk jest mozliwe jak bedzie nom stop ktos siorbac mana fluidy:D

Vemlekos 18-04-2004 15:24

104 Globi the Silencer 47 najwyrzszy mlvl jaki znam
(w real nie w grze )(znam osobe ktura tom postać zrobiła ale przestała grać w tibie i inna osoba pużniej grała)

Novar 21-04-2004 20:06

Cytuj:

Zbynio nie kumam :P Poprostu CiPy zrobili sobie czyszczenie depo i zabieranie skili??? Tak poprostu???
A co do tematu to mój kupel na lunarze ma lvl 41 i mlvl 6, jest knightem - jego nick to Asterix.

Novar Bladestorm
Sorcerer
lvl 19 i mlvl 29

Gremlin 22-04-2004 17:40

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Novar
Zbynio nie kumam :P Poprostu CiPy zrobili sobie czyszczenie depo i zabieranie skili??? Tak poprostu???
A co do tematu to mój kupel na lunarze ma lvl 41 i mlvl 6, jest knightem - jego nick to Asterix.
Dokladnie, jak cie dokladniej interesuje to poszukaj na tibia.de tematu tibia classic, jest tam screen (prawdziwy) postaci na 500+ lvl z wieksza iloscia rare w plecaku niz cala Antica ma w chwili obecnej. Po prostu poczatkowo jak gralo kilka-kilkanascie osob bylo nieslychanie latwiej niz obecnie, jak tibia zaczela sie rozwijac pojawily sie pierwsze przypadki power gamerow i zrobili niepoprawnie wysokie skille/lvl. Zeby pozbyc sie komicznej sytuacji CIP obcielo wszystkim staty i odebrali te ogromne sklady rare itemow.

re: Temat
Ja tam swoj 6 magic lvl knightem zdobylem na 50 lvl (a odzyskalem po zgonie na 51).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:40.