![]() |
Nice...
Bardzo ładne filmy. Dobra robota :D (chociaż troszkę krótkie i podobne :p )
|
Tu sie pisze tyle - good job !
|
niezle tylko szkoda ze to nie twoj char ale za...... rzeczy w tych faraonach byly
|
nom filmy fajne i liniowe szkoda ze goethi nie wrzuca tutaj filmow ale jak sie jest tak leniwym...
|
;) Widzialem ten pierwszy filmik, tylko ze z widoku Lorda Maslo ;)
|
:cup: Filmiki za***iste i przez polaka nagrywane.. 2ch polakow tam Lord Maslo i Goethi Mac'Manus (ostatnimi czasy duzo wypasioncyh filmow nagrywa)
:cup: :cup: :cup: liniowe? a co mial nagrywac droge do faraonow? 20minut beigania po grobowcach quest spoiling by byl po za tym..(jak by bylo pokazane ustawienia dzwigni... i co gdzie trzba polozyc , zabic) a te filym byly by nudne trzba bylo by przwiajc zeby zoabczyc jakas akcje... a tu masz od razu... najlepsze czyli bicie faraonow.. wlsnie daltego filmiki mi sie podobaja.. ze bez zbednego *******enia sie.. tylko zaczyan sie filmik po minucie jzu faraona klepią (one tlyko wygladaja tak slabo naprawde sa 2-3x silniejsze od demonow) niektore |
Cytuj:
czy ja powiedzialem ze nudne?? jest lekka roznica miedzy slowami liniowe i nudne |
Ostra a prawa autorskie wykupiles :>
Wiesz chyba ze sa zastrzezone ;> Filmik bez wykupionych praw autorskich powinien byc kodowany ^.^ |
Ja dostalem te linki od goethiego :)
I postanowilem wrzucic to na Tibie.pl xD
|
maslo ty sobie wybrozasz moze ze goethi rusza eee myszke zeby wrzucic swoje filmy...
no co ty;] to ktos musi za niego zrobic |
On sie woli zajac expieniem, mysl ze w czesie zamieszczania filmu moglby zabic pare potworkow nie dalaby mu spokoju ;]
gratuluje udanego questa. Jak alkor i DoL mnie przestanie huntowac to jeszcze na solerke wpadne. Tesknie za tymi nieustajacymi lagami ;) pozdro Malther |
Co do jego expienia dobrze expi XD
jesli ktos chce niech komentuje ten temat .
HAIL SOLERA!! HAIL SOLERIANS!! |
:]
Super filmiki naprawde kiedys tez je bede rozwalal :p
|
Fajnie ze to polacy :cup: :cup: :cup: :cup:
|
Ogladajcie i komentujecie :]
Wklejajcie swoje FILMY!!!!Z solery!!!!
SOLERA RULEZ!! HAIL SOLERIANS! |
Jak Sie Scionga Z Rapid Share Powidzcie (jak Ktos Czegos Nie Wie To Nie Grzach) ;( ;( ;(
|
Maselko jak sie bujasz po faraonach to podeslij mi bs'a :p bo mi wypadl :d
GRATZ !! nICe Film ;] |
a z rapidshare sciaga sie tak...
klikasz free.
i dalej czekasz az ci wyskoczy link filmu i sciagasz. |
Spoko
Filmiki wypasione i w ogóle super. :flaga_pl:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:54. |