Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   GUILD WARS jeden link prosze was (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=44791)

trrAWa 05-08-2005 19:24

GUILD WARS jeden link prosze was

poszukuje linka dzialajacego na http (przez get righta) Prosze was ja zaraz sie rozplacze ten szpil wymiata.

Bardzo was wszystkich kocham (nie jestem pedalem) i prosze o jednego dzialajacego linka jak go nie znajde chyba sie pujde powiesic ;( ;( :( ;(

Bia!y 05-08-2005 19:34

Nie rozumiem, oco Ci chodzi, Hmmm.. Może chcesz ściagnać Guild Warsa? GW trzeba kupić (130zł), a jeśli chcesz grac na pirackich servach, to nie masz czego tu szukać.

Close Topic

shae 05-08-2005 19:38

http://www.guildwars.com/downloads/clientdownload.html

trrAWa 05-08-2005 19:38

przeciesz na pewno sa jakies pirackie servery i z kas mozna juz sciagnac GW
lol?? dzienks shae ta stronke widzialem tylko jakos nie umialem zrobic konta jak zrobie to ci powiem dzieki :] lool tak szybko mam link :D:D i to jeszcze na stronie gry NICE

Ghost Nieudany 05-08-2005 19:40

@up
Jasne, że można. Z tego linku, który podał Vall. Grając na piracie nie masz życia, bo potrzebne są oryginalne CD-Keye.

Jeśli masz zamiar grać na pirackich serwerach - zjeżdżaj.

hahahah. Jasne. Gry nie masz, nie? I pewnie odpowiednie dane użyte przez 999 innych osób z Kazaa'y, co? :D

trrAWa 05-08-2005 19:42

eee tam CD-key sie znajdzie jakis

Bia!y 05-08-2005 19:42

Ja bym Ci radził zabulić tą setke i grać uczciwie, a nie robić z siebie żula. Pirackie servy są niestabilne i wógóle bleh.. ;)

Weź człowieku wyjdź. Nie uświadomiłes sobie, że łamiesz prawo. Czy możesz sobie wbić do łba, że tacy jak ty to zakała tego narodu. Oszukujesz, idziesz na łatwize, radze kupic sobie orginał, będzie najprościej.

To taka sama sytuacja, jakbyś przegrywał orginalną grę kolegi bez jego zgody, i rozpowrzechniał jej kopie za darmo. Postaw się na miesjcu kolegi.. On kupił ją za cieżko zarobione pieniądze, a Ty olałes to.

Może za ostro jade, ale jestem nieco wqrwiony z osobitych powdów. A gdy widze takich ludzi jak ty, bierze mnie nerwica. Uff.. Ide sie położyc.

@down.. Taa.. Ja takich pajaców jak autor tego tematu za jaja bym wieszał, bo mi się płakać chcę na ich widok.

Avager 05-08-2005 19:55

E tam ja lubie takich noobów :D można sie pośmiać z nich, myśli że GW to takie denne coś jak WoW xD . (Że pirackie serwy tworzą xD ). O lol gościu xD .
CD-KEY jest 1 unikalny (znaczy się jest ich cała masa...ale tylko 1 na 1 konto xD ... nie ma takiego uniwersalnego xD ).
Wogule, ja nie rozumiem gości takich jak to coś co założyło topic, rozmumiem nie mieć kasy na abonament...ale ta gierka nie ma abonamentu a to jeszcze chce za friko ją zdobyć xD jezu już nie wiem co pisać...zara po popłacze ze śmiechu .... hahahahahhahaha omg !

Wikt 05-08-2005 20:34

Wypie.rdalaj.

Próba grania w GW na pirackim serwerze to kretyństwo i obraza dla gry. Przejdź się do Empiku, wydaj te 130zł, i zagraj uczciwie. Chociaż pewnie nie połapiesz się, jak zrobić konto, noobie.. -.-

Cafe 05-08-2005 20:43

po 1. Jesli za chwile znajdziesz jakis CD-Key na necie to sie nie podniecaj, uzywało go juz tysiące osób czyli ty go juz nie uzyjesz :D
po 2. Takie pirackie serwery ile niby wytrzymaja ? tydzien? dwa tygodnie? no to zes se kur.wa pograł za wszyskie czasy.
po 3. Jesli nadal twierdzisz ze twoój "sposób" sie uda to jestes w kur.wa wielkim błedzie.

Avager 05-08-2005 20:45

up:

Wogule...ile by na takim serwie było osób... 3 ? 4 ? xD (średnio online)

Lol to byś sie nieźle nagrał xD

Wikt 05-08-2005 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avager Tymczasowy
up:

Wogule...ile by na takim serwie było osób... 3 ? 4 ? xD (średnio online)

Lol to byś sie nieźle nagrał xD

Nie starczyłoby nawet na pełne party, a musisz mieć team do tej gry w późniejszych stażach, bo sam jej nie przejdziesz -.-

TiTuS 05-08-2005 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cafe
po 2. Takie pirackie serwery ile niby wytrzymaja ? tydzien? dwa tygodnie? no to zes se kur.wa pograł za wszyskie czasy.

po 2 i 3/4 w GW wogóle niema pirackich serwerów. I nie da się owych stworzyć.

[Tak na marginesie...Żegnam wszystkich !]

trrAWa 06-08-2005 17:25

przypomnialo mi sie

hehe i wy niby takie kozaki a ja se spokojnie znalazlem z pare (parenaście cd keyów) i se zrobilem konto i se spokojnie szpilam. ale dobrze ze nie kupowalem tej gry bo ja zawsze gram 2-4 dni i szukam innej bo sie nudze wiec sie nie martwcie ze bede dlugo korzystal z guild wars. jak sie chce jakas gre kupic najpierw trzeba ja przetestowac no nie?? teraz sciaglem se lineage 2 i mam 10% world of warcraft i sie ciesze :P

a wy napewno macie prace itp. i macie kase na takie szpile ja teraz ide do 3 gimnazjum i od starej kasy nie bede sępił

Khazid 06-08-2005 18:08

@UP
Myśl tak dalej, myśl. Tylko, że nie stworzysz konta. Będzie pisało, że ten klucz był już uzyty.

@Btw
Przy transferze 100kb/s i P4 1.7 256sdr 133, gf 2mx400 pójdzie ta gra i nie będzie lagów?

Avager 06-08-2005 18:20

JAk stworzył konto to niech pokarze nam screeny... i niech napisze sobie na chatcie "Konto na piracie" .

trrAWa 06-08-2005 18:43

@up

umisz do***ac z tym piratem :P
a po 2 to juz nie gram wziolem i odinstalowalem bo mi sie znudzilo jak bys nie umial czytac

Ghost Nieudany 06-08-2005 18:54

@up
Jaasne. A te króliczki dymające się z myszkami w paski widzisz?
Nie da się grać w spiracone GW. Nie ma prywatnych serwerów. Struktura gry jest taka, że nie mają prawa istnienia, bo serwer jest JEDEN. Domowymi sposobami nie da się takowego założyć, więc nie @#$%!, jak to niby grałeś przed chwilą w GW.

Avager 06-08-2005 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez trrAWa
@up

umisz do***ac z tym piratem :P
a po 2 to juz nie gram wziolem i odinstalowalem bo mi sie znudzilo jak bys nie umial czytac

Napewno by ci się nie znudziło w .... 1 dzień...buahhaha Nie ma takich szans

Inaczej:
Zainstaluj jeszcze raz (wkońcu to tylko 10mb...do gry nie musisz wchodzić, na mape)
I zrób fotke swoich postaci, jedna postać ma się nazywać Yol Ziomek !

NIE ZROBISZ !!! BO NAWET NIE GRAŁEŚ!!!

albo podaj maila i hasło, to sie zobaczy !
Zmiana hasła i maila troche trwa, więc jest to nie możliwe że powiesz że ktoś se zmienił !

trrAWa 06-08-2005 19:06

hehe dobra niebede klamal taki nie jestem
chetnie bym se pogral w tego szpila ale kasy nie mam :/ taka lipa maks na co moge se pozwolic co jest dosc fajne (nie poruwnujac do GW) to Lineage 2 jest pare serverów wiec ide grac teraz i papa i sory ale musialem sciemnic ze znalazlem cd key bo tak by byla lipa i wogule ... ;( ;( ;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:05.