![]() |
Robienie Bp of ...
Chciałbym się dowiedzieć jak dokładnie robić bp of "Nazwa runa" czyli żeby był backpack klorowy i ogólnie jak robić z góry dzięki
|
omg kupujesz byle jaki plecak i robisz 20 takich samych run pasi?
|
A kolorowe plecaczki bierzesz z roznych miasteczek. :)
|
Typowy newbie. Nie ma co go bluzgać. Chlopak chce sie dowiedziec czegos. To tak na przyszlosc jesli ktos by chcial go zbluzgac...Ale prawda mogl poszukac odpowiedzi samemu a nie pojsc na proscizne ;)
|
1. Kupujesz czar
2. Kupujesz blanki(20=BP) w sklepie magicznym 3. Robisz runy (Chyba wiesz jak..?) I robisz 20 takich samych :] To tyle :P |
Podam przyklad na Hmm
Idziesz do sklepu z plecamkami mowisz: Hi Backpack yes Musisz kupic czar heavy magic missle w gildi magow ,nastepnie idziesz do sklepu magiczne go Mowisz: Hi 20 runes yes Idziesz nad rzeke lowisz ryby i gdy masz 70 many bierzesz do reki taki szary kamyk (blak runes) i mowisz Adori gran, powtarzasz to 20 razy i masz bp of hmm |
Dziękuje bardzo wszystkim za pomoc pierwszy raz grałem magiem grałem paladynem i knightem tylko.
P.S.Dagfan gówniarzu nie odzywaj sie tylko tak do mnie bo ja nie mam 13 lat a jak. Właśnie poszukałem odpowiedzi samemu coś nie tak? |
Cytuj:
|
Nawet jeśli newbie ma FAQ dla początkujących, a jakby nie znalazł to by w tym temacie zadał pytanie, prote nie 8o.
|
Wiem jak sie robi runy chciałem się tylko dowiedzieć jak zrobić żeby ten plecak był kolorowy
|
Kolorowe plecaki kupuje się w miastach:
Thais - brązowy Carlin - fioletowy Venore - czerwony Kazordoon - fioletowy Edron - niebieski Ab'Dendriel - zielony Darashia - żółty Ankrahmun - złoty Port Hope - ?zielony zarośnięty trawą? |
Cytuj:
|
Czyli jak wypełnie bp runami hmm to on zmienie kolor?
|
Cytuj:
|
Czyli sprzedawcy run którzy zawsze sprzedają backpacki of "Coś" zawsze lecą do innego miasta po inne kolory?
|
dobra zakonczciekoles juz wie jak sie runy robi
|
Cytuj:
TO, że ktoś ci sprzeda np. bp HMM w fioletowym plecaczku to tylko zbieg okolicznoiści (poprostu mieszka w Carlin gdzie idzie dostać tylko fioeltowe bp) albo koleś lubi segregować runy w odpowiadających im kolorem plecakach. ;) :p Ale tak czy inaczej kolor bpjest obojętny. Mam nadzięję, że pomogłem i że wiesz o co mi chodzi :) |
ta ale ja niezakładałem głupich tematów w stylu: jak sie robi runki? Jak wyjsc z rooka itd. -.-'
|
Bp nie ma wplywu na bp of ... kupujesz bp w sklepei idziesz po 20blankow i robisz runy wsadzasz je do bp i sie wydzierasz sell bp of... :p :p
|
Wiesz ile to forum ma userow? Wiesz po co sa faqi? Wiesz co by bylo gdyby kazdy poczatkuajcy chcial sie o cos tylko zapytac? DO TEGO WLASNIE CELU POWSTAJA PORADNIKI I INNE TEGO TYPU RZECZY zeby kazdy pcozatkujacy mogl w nim znajesc odpowiedz na swoje pytanie...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:22. |