![]() |
Co jest w hell gate?
Pytalem sie kumpli ale nikt nie wiedzial, wiec pytam tutaj co mozna spotkac w hell gate, zawsze wezme bp UHow i raczej se loozno poradze, mysle ze sa tam jakies lepsze potfory , ale jak wejde i bedzie nie mila niespodzianka.... OStrzezcie mnie ...
Pozatym czy w ogole oplaca sie tam chodzic Paladynem >?< |
Ds, ghule, szkielety, gs .
|
HuH??
hey W Ogule jaki masz lvl i skille ze chcesz tam chodzic ... w sumie na lvlku 23+ morzesz isc ale z blokerem jakims >,.,<
sa dam ds gs szkielety ghule i inne potwory :P |
Cytuj:
|
ri up - jup
Re Up - Yup
@ Topic Sa jeszcze jakies tam beholdery, slimy, spajdery. No ale glownie to 'nieumarli' czyli wszystko to co zyje choc nie powinno. |
Ithelios mam inne zdanie. Ja miałem paladyna ze skillami dysta 54 na 13 lvl tam zaczołem chodzić. Nie trzeba iść na koniec Hell Gate, żeby sobie poexpić. Wystarczy początek. Ghoule i Skeletony w hurtowch ilościach i tylko 2 respowny po 1 DS. Niby mało, ale wynagradzają to dużo słabsze Ghoule i Skeletony. W 4 dni z 13 miałem 19 lvl, wynik dobry, tylko lipa z lootem, nie ma jak wyciągnąć, bo wychodzisz przez dziure której nie da się otworzyć, albo przez teleport. Więc jak tyrasz obok siebie strzały to zanim wrócisz złurzyj te których nie udźwigniesz.
|
wszyscy mowicie ze nie da sie wyciagnac, a jak by sie wrzocilo lootbag w teleport na samej gorze tej piramidy/wierzy na draconi?? Kiedys porbowalemw rrzocalem rozne rzeczy w teleport i wurzucalo go w miejsce do ktorego teleport przenosil:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:57. |