Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Banished (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=44855)

Xeltix 06-08-2005 01:26

Banished

Mam problem wczoraj przestalem grac na swiecie Refugia mialem postac o nicku Xa'nadu . Ale powrucilem na Inferne ale po 1 dniu dostalem banisha

Banished: until Aug 12 2005, 23:42:05 CET because of name to fake player identity (Namefake to Xanadu, Antica.)

Niektorzy pisali ze mozna jakiegos name locka zrobic ale nie wiem jak pomocy nie chce miec banisha na 7 dni .. gdy tuż tuż zbliza sie Update

Kusznik 06-08-2005 01:30

Chyba musisz zalogować się na swoje konto tibii i tam będziesz miał coś o imieniu napisane , że w to klikasz i możesz zmienić imię.
Co do informacji to znaczy , że skopiowałeś imię innego kolesia, to nie legalne --..--
Pozdrawiam

Xeltix 06-08-2005 21:01

Probowalem nie da sie zmienic nicka ... nie wiedzialem na poczatku ze to fake nick bo robilem na szybko postac co teraz mam zrobic ? Jak sie nie da zmienic nicka to znaczy ze nadal bede dostawal bana za nicka tak wkolko ?

Yoh Asakura 06-08-2005 21:13

Oemefgje !Dostałeś banna,a nie namelocka,proste nie ?Teraz musisz się wytłumaczyć lub zaakceptować banna =.=" .Jeżeli nie wiedziałeś,że istnieje postać o nicku Xanadu to się tłumacz,jeżeli wiedziałeś to zaakceptuj =.="

Tibia maniak 07-08-2005 16:17

Jak looknolem na twoja postac w tibia com widzialem ze jest przeznaczona do deleta a nie masz bana :/ przykro mi z tego powody tym bardziej ze masz juz dosc spory lvl :( moze sprobuj pogadaz z GM'em czy by ci niku niezmienil
Mojemu kumplowi ostatni zmienil nik :]

Dr. Omader 07-08-2005 16:31

Jesli nie masz opcji zmiany nicka w My Account to musisz szybko wyslac e-maila do CipSoftu(po angielsku ofkors) i opisac sytuacje. Wyjasnij, ze gdy zakladales konto nie wiedziales ze jest ktos taki jak Xanadu. Napisz ze bardzo zalezy ci na tej postaci i ze prosisz o odbanowanie jej i nie kasowanie. Napisz tez nicka na jaki chcialbys swojego zmienic. Tylko upewnij sie, ze nick nie jest zajety.

Dwik 07-08-2005 16:35

No ty masz dziwną sytuację, bo nei dostałeś namelocka, tylko posądzono cię o podszywanie się pod gracza o praiwe identycznym nicku. Użyj funkcji complain i powiedz ze nie miales na celu podszycie sie pod tamtego gracza, nick po prostu wpadl ci spontanicznie do glowy. GM zrobil glupio bo naprawde fake chary maja maymalnie 8lvle i istnieja na tym swiecie co zwykly gracz.
@tibia maniac
On sam sobie delejtuje chara.

Tibia maniak 07-08-2005 16:49

@tibia maniac
On sam sobie delejtuje chara.[/quote]

To dziwnie robi samemu deletujac sobie postac ja bym o nia walczyl jak bym byl na jego miejscu tym bardziej ze jest w czolowce highscores na tym serwie.
Stary niepoddawaj sie ta postac jest do odratowania zrob jak mowi Dr.Omader Cip'y powinny to zrozumiec.

Dwik 07-08-2005 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibia maniak
@tibia maniac
On sam sobie delejtuje chara.

To dziwnie robi samemu deletujac sobie postac ja bym o nia walczyl jak bym byl na jego miejscu tym bardziej ze jest w czolowce highscores na tym serwie.
Stary niepoddawaj sie ta postac jest do odratowania zrob jak mowi Dr.Omader Cip'y powinny to zrozumiec.[/quote]
OMG on sobie delejtuje chara bo chce grać spowrotem na Infernii. A ban się dostaje na konto, a chęć zdelejtowania wyraził sam - po prostu nie chce już mieć tej postaci.

Elzuris 27-11-2007 21:13

jeżeli dostałbym bana za namefake to dostane deleta?
prosze o odpowiedz ,ponieważ nieświadomie zrobiłem podobny nick jak
gracz z tego samego servera ;p

Hybki 27-11-2007 23:22

Ej ziomy ale powiedzcie mi czym sie tu tak podniecacie? I jaki spory lvl ? on nie ma nicku XANADU tylko nick XA'NADU ! Sorry ale 8 lvl druid to nie kokos, 4 h na blackD proxy ^^

O co tu walczyc i kombinowac..przez ten czas juz bym na nowo z rooka wyszedl 8o8o8o:cup::cup::cup:

Irons 27-11-2007 23:38

@up

Tylko, że to temat z przed 2 lat.

MPOman 27-11-2007 23:49

wlasnie nie wykopuj lolu

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:34.