Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Herohuntfurora (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=44867)

Del'Xsi 06-08-2005 09:50

Herohuntfurora

Siema All
o to filmik z hero na Furora
Calkiem niezly loot i demonek na koniec :D
polecam
http://rapidshare.de/files/3701608/h...urora.rec.html

Del'Xsi 06-08-2005 10:20

jest to moj pierwszy filmik jaki wystawilem na stronke :] wiec proesze sie nie smiac :D
:cup:
wiesz na poczatku na levie mi zalezalo i teraz mlev robie

Tyraael 06-08-2005 10:29

Pierwszy filmik i od razu wtopa. Light programs=illegal software=ban? nie wiem jak z lootem, w ciemnosciach obejzalem moze 30 minut filmu. Mala rada- w przyszlosci zainwestujcie w torche. Acha, to sd 340 nie bylo twoje ;P

Del'Xsi 06-08-2005 10:31

z tym sd dopiero potem zobaczylem tez mi sie to niemozliwe wydalo zebym tyle walnol :p

Tjikuzu 07-08-2005 01:37

Gratuluje TBi i tym ze chcecie nas zakatowac droga do hero ktora wiekszosc zna na pamiec.....Czy tak ciezko jest ustawic film przed samym hero?

Cyxell 07-08-2005 02:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tjikuzu
Gratuluje TBi i tym ze chcecie nas zakatowac droga do hero ktora wiekszosc zna na pamiec.....Czy tak ciezko jest ustawic film przed samym hero?

Omg przeciez to jest 4 minuty na full speedzie -.-

@Topic
Jeszcze tego nie ogladalem bo jakis duzy filmik vmv sciognolem :D

libner 07-08-2005 02:11

1. Jaki jest cały loot ??
2. TBI (czy wy ****a nie potraficie inaczej grac??)
3. Nie lepiej gdyby bloker kręcił droge znam na pamięć z innych " Hero Hunt " a wogule nie widzialem jak go tłukliscie :P
4. TBI (czy wy ****a nie potraficie inaczej grac??)

Aristo~ 07-08-2005 02:31

Jestescie zalosni. Jak gra to chyba jego sprawa nie? I ten temat nie jest do komentowania tego czego on uzywa tylko filmiku omfg... Nie macie sie czego czepiac?

Markx 07-08-2005 02:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez libner
1. Jaki jest cały loot ??
2. TBI (czy wy ****a nie potraficie inaczej grac??)
3. Nie lepiej gdyby bloker kręcił droge znam na pamięć z innych " Hero Hunt " a wogule nie widzialem jak go tłukliscie :P
4. TBI (czy wy ****a nie potraficie inaczej grac??)

Po 1, nie tbi ponieważ nie działa to z TibiCam jesli człowiek zna sie choc troche moze wiedziec ze to jest zwykla obróbka w hex edytorze : s przynajmniej ja tak robie i mam light hack i mc własnej produkcji bez ryzyka hacka.

Po 2, filmik ujdzie ale rzeczywscie mogłes wlaczyc bezposrednio pod hero bo ta droga jest nuda :P

Filmik dłuuugi :P
Ale żeby z sd na hero lol :P

Tjikuzu 07-08-2005 13:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aristo~
Jestescie zalosni. Jak gra to chyba jego sprawa nie? I ten temat nie jest do komentowania tego czego on uzywa tylko filmiku omfg... Nie macie sie czego czepiac?

A co mam napisac tak film mnie urzekl jest cudowny na taki wlasnie czekalem prosze wiecej? Film jest gowniany ot co bo nic nie widze ciemnosc to ja moge ogladac jak zejde do piwnicy.....

Unger 07-08-2005 15:56

film niczego sobie ale nastepnym razem kupcie jakies latarki :D

Berni 07-08-2005 16:41

Filmik moim zdaniem bardzo ladny a loot szczegolnie ;>
Oczywiscie mogli byscie zainwestowac w torche no ale za tego loota daruje wam. :]

Bongozzpl 07-08-2005 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tjikuzu
A co mam napisac tak film mnie urzekl jest cudowny na taki wlasnie czekalem prosze wiecej? Film jest gowniany ot co bo nic nie widze ciemnosc to ja moge ogladac jak zejde do piwnicy.....

To idz do piwnicy !:@
@ film
Hero hunt jak zawsze nudnawy :p

Xaironn 07-08-2005 19:11

:\

Troche kicha , mogles explo kupic lub zrobic zamiast z sd . Nie oglondalem do końca filmu bo mi sie nie chcialo , i za ciemno bylo troche .

Zainwestuj s Torchy - Tanie a dobre

Masterrr 22-08-2005 15:58

Mi sie podoba :) ja tez gram na Furorze :]

Arathorn 22-08-2005 16:26

Zanim pójdziesz na hero hunta następnego to pójdź najpierw na tomby i lootnij kilka magic light wandów, flimik będzie dużo ciekawszy, i droge też mogłeś sobie darować...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:05.