![]() |
Herohuntfurora
Siema All
o to filmik z hero na Furora Calkiem niezly loot i demonek na koniec :D polecam http://rapidshare.de/files/3701608/h...urora.rec.html |
jest to moj pierwszy filmik jaki wystawilem na stronke :] wiec proesze sie nie smiac :D
:cup: wiesz na poczatku na levie mi zalezalo i teraz mlev robie |
Pierwszy filmik i od razu wtopa. Light programs=illegal software=ban? nie wiem jak z lootem, w ciemnosciach obejzalem moze 30 minut filmu. Mala rada- w przyszlosci zainwestujcie w torche. Acha, to sd 340 nie bylo twoje ;P
|
z tym sd dopiero potem zobaczylem tez mi sie to niemozliwe wydalo zebym tyle walnol :p
|
Gratuluje TBi i tym ze chcecie nas zakatowac droga do hero ktora wiekszosc zna na pamiec.....Czy tak ciezko jest ustawic film przed samym hero?
|
Cytuj:
Omg przeciez to jest 4 minuty na full speedzie -.- @Topic Jeszcze tego nie ogladalem bo jakis duzy filmik vmv sciognolem :D |
1. Jaki jest cały loot ??
2. TBI (czy wy ****a nie potraficie inaczej grac??) 3. Nie lepiej gdyby bloker kręcił droge znam na pamięć z innych " Hero Hunt " a wogule nie widzialem jak go tłukliscie :P 4. TBI (czy wy ****a nie potraficie inaczej grac??) |
Jestescie zalosni. Jak gra to chyba jego sprawa nie? I ten temat nie jest do komentowania tego czego on uzywa tylko filmiku omfg... Nie macie sie czego czepiac?
|
Cytuj:
Po 1, nie tbi ponieważ nie działa to z TibiCam jesli człowiek zna sie choc troche moze wiedziec ze to jest zwykla obróbka w hex edytorze : s przynajmniej ja tak robie i mam light hack i mc własnej produkcji bez ryzyka hacka. Po 2, filmik ujdzie ale rzeczywscie mogłes wlaczyc bezposrednio pod hero bo ta droga jest nuda :P Filmik dłuuugi :P Ale żeby z sd na hero lol :P |
Cytuj:
|
film niczego sobie ale nastepnym razem kupcie jakies latarki :D
|
Filmik moim zdaniem bardzo ladny a loot szczegolnie ;>
Oczywiscie mogli byscie zainwestowac w torche no ale za tego loota daruje wam. :] |
Cytuj:
@ film Hero hunt jak zawsze nudnawy :p |
:\
Troche kicha , mogles explo kupic lub zrobic zamiast z sd . Nie oglondalem do końca filmu bo mi sie nie chcialo , i za ciemno bylo troche .
Zainwestuj s Torchy - Tanie a dobre |
Mi sie podoba :) ja tez gram na Furorze :]
|
Zanim pójdziesz na hero hunta następnego to pójdź najpierw na tomby i lootnij kilka magic light wandów, flimik będzie dużo ciekawszy, i droge też mogłeś sobie darować...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:05. |