![]() |
Dotyczące opisu czarów na tibia.pl
Mam takie pytanko do modków. Czy moglibyście zamieścić przy opisach czarów screeny jak wyglądaj te czary w użyciu? Np.: Energy Beam. Chyba kiedyś tak bylo? Czy możecie to zrobić? Jeśli nie macie materiałów ja moge dostarczyć takie sski. Prosze modków o wzgląd na tą sprawę.
|
myślę że to dobry pomysł, jestem za
|
W sumie też jestem za.Np przy czarze Fire Wave Pisze: "Wystrzeliwuje stoRZek ognia w stronę,którą skierowana jest twoja twarz".Jak waliłem tym czarem to poleciało taki maly FireBall.:/
|
Popieram ten pomysł.
|
Zly dzial... Powinno byc w opiniach i sugestiach...
|
Dział zły...
...ale pomysł dobry, nawet bardzo dobry. :) |
Spoko, spoko już przerzuciłem do opinii i sugestii, ale wątpie, żeby ktoś tam ten pomysł zauważył :(
|
dobre nawed ale zły dział
|
A według mnie to niepotrzebne, bo po co to komu? I przy fire/poison/energy fieldach trzeba by było dwa obrazki - na non pvp są inne.
|
Tak, mamy w planach cos takiego, ale aktualnie jestesmy "troche" zawaleni praca... Mysle ze za jakis czas w koncu uda nam sie to zrobic.
|
Mógłbym wszystko sklecić ze sprajtów albo w OTSie a potem tu umieścić? Ułatwiłbym wam trochę pracę. :)
|
Byloby super. Mysle, ze takie screeny beda mile widziane i ulatwia prace :) Oczywiscie, im lepsza postac, tym ladniej zdjecie wyglada. Dobrze by bylo, gdyby zrobic te zdjecia atakujac kogos/cos, nie tylko pokazujac obszar dzialania.
|
Wow
Kuraj po raz kolejny mnie zaskoczyl :) |
Kuraj,że też chciało Ci się to robić ;) gratz.
|
Ejj to jak to będzie? Oczekuję chociaż odpowiedzi z waszej strony... :roll:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:57. |