![]() |
Demon
Zastanawiam się czy jest ktoś kto pokonał już demona. Gdzie można takiego demona spotkać ?
|
nie wiem gdzie demony sa ale widzialem na zdjeciaz ze kolesie pokonywali wejdz na zdjecia i poszukaj
|
Niejeden demon juz padł. Sam ss widziałem. Demony sa pod Thais kolo miasta minotaurów. Niestety są tylko dla naPACCowanych X(
|
ja widzialem duzo osob jak zabijali demony .....
widzialem tez jak bloker bral na klate 2 demony i 2 fire elementale :D:D :D a gdzie spotakc to mozna hmmm ...tego to nie wim |
Co za depp!!!!! nie ma pod thais juz dawno demonow one byly tam jak bylo tylko 1 miasto (Thais) to bylo jak tibia jeszcze raczkowala. Niech nooby sie nie udzielaja w sprawach demonow, bo inne noby pojda zobaczyc se demona i po drodze trafia na smoka i zdechna.
a czy demony padly ale glupie pytanie :baby: pewnie ze padly bubble 2 na raz moze na pape wziac i pokona je bez problemow, plz nie zadawajcie debilnych 8) |
Jeżeli są osoby , które mają prawie 100 level to jest oczywistym , że demony padły już wiele wiele razy.
Trzeba logicznie myśleć. :D |
co do demonow to jest spawn pod thais kolo miasta minosow i na edronie ofcourse... co do blockera to sami ocencie patrzac na staty tego potworka :)
------------------ FiNgErOuT (40 master sorc) |
NO tak jak sie trche zastanowic to to jest strasznie debilne pytanie sorry chopaki tego nie było
|
lmao ..
po thais byly kiedys demony o ile opamietam teraz na mainie nie spotkasz demonow tylko w miastach na pacca wiec kto nie ma pacca niech cis nie ludzi ze zobaczy demona w swoim monitoze :) A czy demon padl jasna sam chodze na demony i nie sa takie straszne jak kazdy opowiada YOUR WERSOL |
Czyli co o demonach moge sobie pośnić jak nie mam pacca ? To musze go wykreślić z listy czekających na śmierć stworzeń.
|
z tego co mi wiadomo to z silniejszych potworow bez pacca to jest wrl (warlock) i znajduje sie na damoni wiec mozesz o demonach zapomniec a isc na wrl :)
YOUR WERSOL |
Ale wrl nie wygląda tak hardcorowo jak demon a jak by sie takiego powaliło to by było miło :D
|
co takiego ciezkiego w demonie???? starczy dobra (doswiadczona) ekipa i 45lvl i mozna demony jezdzic.
demony sa na edronie. Powtarzam ktorys juz raz juz baaaardzo dawno demonow nie ma w mino town ile jeszcze mam to powiedziec??? one tam byly przyznam ale jak tiba byla bardzo mala (bylo tylko miasto Thais) wtedy one tam byly :baby: |
ja wime że sorce kiedy,s brali demona na solo uzywając do teog makro żeby rzucać SDki bo keidys nie było "you are exousted" i mogłeś rzucać 10 sd od rząd
|
Jakiś czas temu Claxton pokazywał na tibia.de zabawy: demony na solo :P. Bloodbringer (ten z treimery, nie wiem czy tak sie dokładnie nazywa) próbował na SAME bolty, ale mu nbie wyszło (a ponoć był blisko)
|
pewnie demony juz ginely ale to trzeba miec chyba 120lvl i jaks dobra bron bo inaczej mozna zginac ja raczej nie polecam :D
|
co 120 lvl? ciekawe jak wytlumaczysz to ze na Danubi jest postac 100 lvl najwyzej a demony juz gina od jakiegos czasu!
edit: nieraz jak ktos cos na tym forum pier... to tone wazy! :/ Wezcie sie zastanowcie co piszecie... prosze! |
Tak pokonywali najlepiej iść z blokerem 100lvl a Ty walisz z sd i też go zabijecie nawet jak masz 40 lvl i np 45mlvl władujesz w niego troche sd ale zabijesz Demony są tylko na pacc na Edron chyba
|
Niesamowite!!!
Widzialem jak koles wracal z demonow i mial 4 magick plate armor 6 golden hel... 3 shield of mastermind i great shield mysle ze to przerobiny screen loknijcie stronka www.tibia.de/Tavern/boards/tibia scrennshot/
paps polecam :D |
Niesamowite
Koles niewiem jaki nick przyjol pare Demonow na pape i dead :( koles wygral w zawodach szybkiego zdychanie :D:D:D:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:41. |