![]() |
Dzień Moderatora i Administratora
To nie jest podlizywanie się poprostu prawie wszyscy naskakują na modków i nie szanują ich ważnej pracy.Czasami wkurzamy się np. na mamę ale jest dzień matki więc proponuje ustanowć dzień moderatów i administratorów.Więc prosze głosować w mojej sondzie
i o opinie szczegulnie modków i administratorów. |
Ale chodzi Ci tylko o ten dzień na forum tibia.pl ?
|
Hehe.. Ludzie naskakują i to prawda, no ale tego nigdy się nie uniknie. Jako Moderator jestem oczywiście za :D Teraz jeszcze tylko puszczę łańcuszek przez gg i może jakąś akcję ogólnoposką i ogólnoświatową zrobimy - międzynarodowy dzień Admonistratora i Moderatora :P
Ale pomysł jest bardzo fajny :D Karat: masz u mnie plusa w podpisie przez minimum tydzień :> (jak jakiś z Modków będzie miał coś przeciwko, niech powie, to zmienię na powrót ^^) |
Wow, a jednak ktoś o nas jeszcze myśli :] A w taki dzien co by sie dzialo? Tzn zyczenia? Nie-najeżdzanie na modów :]? Nie dręczenie ich na PW :]]]?
|
Odnośnie daty to powinna być łatwa do zapamiętania
np.o 1 kwietnia nikt nie zapomni mam jeszcze pomysł na rocznice założenia tibia.pl myśle że wszyscy ważni forumczycy powinni się wypowiedzieć na ten temat np. jakieś referendum.Dzięki za plusa Raynold.Chciałem coś zrobić dla tibia.pl może mój pomysł wejdzie w życie. |
To jest świetny pomysł. Jeden dzień gdzie ludzie nie biliby (przynajmnie spróbowali) głupich postów, a zamiast takich PW do modów : "Ty n00bie, czemu zamknołeś mój temt? Mój kolega na 14 levelu cie zrookuje" byłyby takie: "Dziękuje za prace dla tibia.pl i oświecenie mnie że taki temat już był, w przyszłości będe używał opcji szukaj" :D . Naprawde fajnie by było tylko trza date ustalić i wszystkich powiadomić.
|
Coś mi tu cieknie wazeliną... ale pomysł bardzo ciekawy. Tylko kto by go przestrzegał?
|
Jako datę proponuję 8 kwietnia, żebyśmy mieli to już za sobą... Znaczy na cześć tego, że to dzisiaj karat o tym napisał:P
|
Yeye będę się czuł taki ważny jak moja babcia podczas swojego swięta :D Niech zostanie 8 kwietnia. Puszczajcie na gg łańcuszki wiadomości. Ogólnopolski dzień moderatora etc.
|
Super pomysl. Ale mysle ze z ta data to troche nie tak, bo nie zdazylismy sie przygotowac. W ten dzien wszyscy by sie zachowywali grzeznie (jak nie to kara w RL'u lub Tibii). Userzy by zrobili jakas niespodzianke. Prezenty w Tibii i na RL'u. Kartki na maila itd. A kiedy bedzie rocznica zalozenia tibii.pl???
|
Jak to macie mało czasu?! 8 kwietnia był wczoraj więc przed wami jeszcze cały rok na przygotowania. Tylko nie wiem czy wy musicie się przygotowywać okrągły rok żeby przez 24h być grzecznym? :P
|
Cuz że tak :D gdyby nie oni nie było by nas tu ani nie było by tego 4um ani tibia.pl
Powinniśmy im dawać jakies prezenty w Tibii np:40K gp :P j.k Co do tego podskakiwania modkom to przecierz sa upomnienia a potem bany... :) i tak trzymać |
Raynold: Ja ci dam lancuszki na GG.... jak mi ktory wysle lancuszek to ban odrazu :P
Co do pomyslu czy jest dobry to sie wypowiadam ale skoro jest dzien sekretarki to czemu nie dzien Amina i Moderatora 8) P.S. Proponuje zrobic jeszcze dzien Bosala! Bylby to dzien w ktorym by sie Bosal na forum pokazal i co roku mozna by go swietowac, kto wie moze w ciagu roku uda sie go po raz 2 sciagnac tutaj i to w ten sam dzien :D P.S.2. Co do prezentu w tibi to mnie macie z glowy bo nie gram jak zreszta Doba i Matkusa tesh :P |
Drom, a kiedy jest ten dzień sekretarki? Pozatym dzień Bosala? Wolę dzień bez-Dr. Omadera:P
W dzień Moderatora i Admina jubilaci mogli by dostać wolne:D Następnego dnia praca za półtorej, ale cóż (nie za dwóch, bo może Userzy by uszanowali ten wspaniały dzień i nie robili takiego bałaganu, że Herkules żadną rzeką by nie przeczyścił). Ale dzień Usera też mógłby być, może jednak o tym później. Jak tylko kupię kalendarz na 2005 to zaznaczę 8 kwietnia na czerwono. RE DOWN: Niestety najbardziej godni zaufania i szacunku Użytkownicy mają bana i raczej nie będą mogli pełnić zaczytnej funkcji Moderatora, nawet przez jeden dzień. |
Ja mam jeszcze lepszy pomysł :D
W dzień modka moderatorzy mają wolne, a najbardziej godni szacunku i zaufania userzy pełnią tego dnia ich rolę (1 dniowy mod : ) Co wy na to? |
nooo, eerion baardzo dobry pomysł! :D
napiszcie newsa o dniu admina i moda :D :P |
Cytuj:
|
Ja na ten jakże szczęśliwy dzień proponuję 1 styczeń - będzie można czymś popić :P
|
Sir Devilaz 1 styczna wszycy prześpią.Ja nie i morze pare innych osób ale np w jakieś dni np co kwartał można by rozbatrywać sprzawy usuwania upomnien
np. 21 III,21 VI,21 IX,21 XII,21 II itd. |
Dobry pomysł- co miesiąć moderatorzy rozpatrują sprawę- komu zostawić, zdjąć upomneinie, itd.
B. dobry pomysł :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:32. |