![]() |
2 noobow na dl-ach :)
Oto filmik co 2 kolesi chce zabic zabic dle xD
niezly polew http://rapidshare.de/files/3633848/s...andDL.rec.html Filmik z tibiabr.com |
powiem tylko: beuehauehuaheahehauheaeahehauueaheaheahe
mowi samo za siebie -.-' |
Powiem tyle - DNO! A te wasze komentarze to po prostu rzenada... Jeszcze byliscie na tyle glupi zeby nie zwiac jak wyszedl drugi dl... Ja nie moge na te deady zasluzyliście sobie chyba od dawna bo takie noobostwo to po raz perwszy w życiu widzialem... POLAND IS GUD KANRI WE ARE BEST PLAJERZ IN TIBIA... Dno!!!
|
Cytuj:
|
....
To Nie Ja Na Tym Filmiku ! ! ! !
|
Cytuj:
No nie pamietam jak w szkole podstawowej dawali nam czytanki do cwiczenia czytania ze zrozumieniem. Ale ten typ to chyba na syberii mieszkał :| @topic: Filmik pierwsza klasa jak na tych typów hehe :) nie wyrabiam przy ogladaniu tego flimu... :DDDDDDDD Oni są boscy, a ta reakcja jak 2 dl wybiegl Omg :P |
Cytuj:
Pozatym ... to nie byli nawet polacy ... |
Cytuj:
|
Omg widzicie bo ja zawsze ściągam plik bez czytania o czym jest... qrde ale ze mnie debil wyszedl..... Sory widze już że to nie twoj film ale przyznacie że ta ekipa to takie 2 niemoty...
A z polaka mialem 5 jakbyście chcieli wiedzieć i to w najlepszej szkole w mieście :] I jeszcze raz sorka za ten text wyżej ale tak mnie wkurzyl ten film że nadal we mnie się gotuje..... (TO BYLI POLACY ALBO UMIĄ MÓWIĆ TROCHE PO POLSKU) |
Ja nie wiem czy kolesie sobie jaja robili ;/ czy oni na serio byli taki debilami ze jak przyszedl dl to stali na promien ;/ i jeszcze do tego jak przyzsedl 2-gi to nie uciekali ;/ chyba chcieli pasc ... i jeszcze do tego 1 BP OF UH huehue totalne dno ;P
|
ahahah ale nubasy omg, najlepsze bylo jak koles gada BYE i po sekundzie ded, buehehe nubasy jak nic!
|
Cytuj:
|
Omg to się okazalo że ja malo kumaty... Od dzisiaj czytam każdy temat po 3 razy zanim cokolwiek skomentuję... Ale i tak uważam że film to dno :/ oceniam do na 1/10 ponieważ kompropituje nasz kraj!
|
Boshe -.-
Szkoda słów -.- Nie mogli wybrać pojedyńczego respa a nie 3 dragi w tym 2 dl lól lól i jeszcze raz lól . @Edit zgadzam sie z pingoe !!!!!!!! Totalna kompromitacja -.- Ja tan filmik z tibia.de sciagalem. |
Powiem krótko:są ludzie, krzesła i brazole..
|
I taborety zapomnialeś :)
|
no niewiem czy ja jestem jełopem czy co... ale to co pokazali to na bana zasługuje :D
|
:|
Cytuj:
Troche pomysl -.- a dojdziesz do wniosku ze wlasnie o to chodzilo tym ziomkom ^^. |
Cytuj:
Cytuj:
[quote=Saviour of Sula] A z polaka mialem 5 jakbyście chcieli wiedzieć i to w najlepszej szkole w mieście :] [quote=Saviour of Sula [/QUOTE] lol2 lol 3 i lol4 buheuhe to czego cie uczyli w tej szkole?? Na polskim robicie szlaczki czy kolorujecie cos w zeszycikach (mama pomaga?) Cytuj:
WNIOSEK: Podrosnij |
Hehe ale nooby, nawet ich nie drasnęli. hahahahahahaaahha.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:22. |