Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Gdzie możemy isc? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=44927)

simon 06-08-2005 16:54

Gdzie możemy isc?

gdzie moze isc nasz team w składzie
43 knight shiledin 70
palek distans 70
sorcek 21level 35 mlev
Czy mamy szanse na dragon lair kolo venore? Albo na Gs kolo blood herba? Chodzi o to zeby sie zwrocilo. A gdyby szedl tylko palek albo tylko sorcek? Z góry thx za pomoc

ciemne dropsy 06-08-2005 16:58

Tylko palek to moze i d lair albo gsy. Tylko sorc to mozecie sobie wyskoczyc na pare dragow, gsow. Dla sorca bedzie to nieoplacalne. A we 3 to hmm... Gsy na poszku moze...

Marcin of shadow 06-08-2005 17:09

Ja polecam gsy na pohu a jesli z samym magiem to nic lepszego od dragonow

Bakura 06-08-2005 17:14

Przy takiej ekipce to tak jak wszyscy powiem.Gs-y na pohu będą opłacalne.Chcecie poszaleć to możecie dragon lair.Może DSM poleci :].A co do maga nie będę się wypowiadał bo nie grałem.

jogurt0 06-08-2005 17:23

najlepsze rozwiazanie gs-y dragi i dragon lordy

simon 06-08-2005 17:28

A mogl by ktos zamiscic mapke z respami Gs-ow i ich liczba tak zebysmy nie wpadli przypadkiem na2 naraz Ps. Dl raczej odpadaja bo gdyby sie przzucil to sorcek i palek padli by na hita aha zapomnialem napisac palek 20 level

Rycek Piotrek 06-08-2005 19:20

Na d lair moze byc problem bo pall i sorc sa za slabi by lac szybko duzy resp dragow... To by sie nei oplacalo bo blocker tracilby duzo UH... Na GS obok Blood Herb mozna isc ale trzeba uwazać na zlurowane GS.. Dobrze jest lurowac po 1.. 2 Mogą nieźle poturbowac Blockera...

Slaphider 06-08-2005 21:08

To zalezy dużo od knighta.Gdyby miał z 20 bp of uh to moglibyście iść już nawet na dragon lordy spokojnie:) a o gs to już niewspominając:P

Vis 06-08-2005 21:45

@ Rycek Piotrek - Na blood herb jest resp 1 (słownie: jednego) gs'a...

@ Marcin of shadow i Bakura - gs na pohu? A jak zmieni cel i zabije shooterów to co? ;) Albo jak wyskoczą 2 (i może jakaś niespodzianka w postaci zerka albo ds'a)? Tam się chodzi solo palikiem albo knightem z odpowiednim levelem i skillami... nie chodzi się tam huncić.

@ topic - gs (blood herb albo outlaw camp) albo jakiś sensowny resp dragów. Jak knight trochę doexpi DL tower na dragon lair.

Vis.

Konan 07-08-2005 10:15

Chyba najlepsze beda gs'y na blood herbie poniewaz nie moze sie tam gs przezucic. Co do poh gdyby gs sie przezucil na palla pal zaklada shielda i spokojnie moze go bloknac dopoki knight i sorc go nie zabija (wiem z doswiadzczenia ze bedzie mu szlo tyle samo uh co knightowi :p). Co do sorca w wypadku gdy sie przezuci to jest klopot.
D lair- spokojnie macie szanse ale.. nie wlazcie wszedzie tylko dowiedzcie sie wczesniej gdzie ile dragow sie respi. Dl'e hmm z tym nie jestem pewny wiem ze knight bloknie ale shooterzy slabi i duzo uh pojdzie.
Zwrocic sie moze albo nie nie idzie tego przewidziec. Z dragow szczerze to raz mi sie zwrocilo z gsow prawie zawsze :D.

Malwin on Saphira 07-08-2005 10:55

Na dragon lair to ja chodzilem a ekipa byla taka:
Ja knight 23 lvl
Mag 22 lvl 28 mlvl

Schodzily mi srednio 2 uhy czasem 3

luki16 15-08-2005 10:32

8o 8o 8o Ej jakie ty skille miales i eq ze go blokneles 8o 8o 8o

Filarel 15-08-2005 13:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Malwin on Saphira
Na dragon lair to ja chodzilem a ekipa byla taka:
Ja knight 23 lvl
Mag 22 lvl 28 mlvl

Schodzily mi srednio 2 uhy czasem 3

Ty chyba chodziłeś na same dragi.
@TOPIC
Idź na gs'y duża szansa że ci się zwróci.Jak chceż DL'e to zrób 50 lvl a shooterzy niech zrobią tak po 30lvl+ i czy ci się zwróci zależy od szczęścia ale mi się wydaje że się nie zwróci.

Wojen 15-08-2005 14:07

Ja polecam wyprawe knighta z palkiem do fortecy orkow, uhy sie zwroca, bety pewnie tez. Pal bedzie mial niezy exp. Ale pod warunkiem ze wiecie jak chodzic :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:55.