![]() |
Pseudo mecz ;]
Dzisiaj na isarce gram mecza Dicerro ;]
Narazie daje 1 ssa nieestety nie mielismy pilki :(. Bede dozucal nowe zdjecia 8o ON poszedl na chwile do depo =/ Odrazu mowie ze przegrywam ale gra nie jest fer. On ma 45+ level i ma bohy i time ring -.- 1. http://img330.imageshack.us/img330/126/mecz6we.jpg Nie wiem czy dam wiecej bo on protestuje ze chce balla a nie to --.--. A to skromne boisko 8o jeszcze ulepszymy damy torche http://img266.imageshack.us/img266/2617/mecz1qt.jpg (MECZ ZOSTAL PZELOZONY NIE WIEM CZEMU JAK BEDZIE TO DAM JESZCZE SSKI ;]) |
****a nie czaje....o co tu chodzi?
|
powiem jedno qpa co to ma byc 0 akcji jestes sam na screenie
|
A co tu do rozumienia?
Mieli grać meczyk w tibii, który został odwołany -.- Mogłeś najpierw go rozegrać i porobić screeny, a potem założyć nowy temat -.- |
@UP to wiem, ale po co te screeny z mieczykami -.-' Jestem ciężko kapujący :P
|
cos nie wyszlo
|
Suuuux... bezsensowny temat...
Ale mógł byś zrobić wielki zorganizowany mecz, jakichś twoich ziomów, i żeby wszystko było pod kątrolą... a tak to takie nie przygotowane "coś" co miało być meczem... pseudo nadodatek... sux |
lol?
Czy ktos moze mi powiedziec o co w tym chodzi? Bez sensu
|
E nie kapuje ...
Czy cos mi umknelo ?? |
Cytuj:
|
To tak jak w tym kawale:
Jasiu pokaz co narysowałeś , co tu mamy? - Koze i trawe ! Ale to jest czysta kartka... - Bo koza zjadla trawe i najedzona sobie poszła... Jednym słowem (znakiem) : -.- |
Sa ludzie i taborety..
|
i gdzie ten mecz jak sie chciales pochwalic eQ to mogles dac do "nasz staff"!
|
qwa mial byc zarąbisty mecz ale go odwołali --.-- X( X( X(
nie chcieli przyjsc bo poszlismy na hunta. |
Eeeeee temat bez sens mial byc mieczyk ale nie ma mieczyka... to po co ten temat?
|
Cytuj:
Od razu powód by temat zakładać? Pomyśl następnym razem dzieciaku... |
@up
a czy byl sens odswiezac temat ?? pomysl |
Cytuj:
I nie miej tu do mnie pretensji. |
Hehe fajne ale nic z tego nie kapuje jak mi ktos powie o co tu chodzi to bedzie dobrze... :]
|
No gdzie ten mecz jak narazie to pokazales tylko dziwny koszyk (nigdy go nei widzialem :P) i GSa (wow) z fsem -.-. bez sensu temat do kasacji
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:52. |