Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Pierwszy Polak z poziomem 200! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45123)

Dr. Omader 08-08-2005 03:08

Pierwszy Polak z poziomem 200!

Dnia 7 sierpnia 2005 około godziny 19:00 nastała historyczna chwila...
Oto Polscy Tibiarze doczekali sie pierwszego rodaka z 200 poziomem!
Seromontis - Elite Knight z Hiberny rzutem na taśme wyprzedził Wurzel'a z Anticy i jako 5 osoba w dziejach Tibii osiągnął 200 poziom!

Seromontis udzielił tibia.pl krótkiego wywiadu :)

Dr. Omader: Jak się czujesz jako pierwszy Polak, który zdobył 200 poziom w Tibii?
Seromontis: Nie myślę w ten sposób jeszcze daleko droga do tego, co chcę tu zrobić ^^
Dr. Omader: Czyli masz jeszcze jakiś cel w Tibii poza osiągnięciem tego 200 poziomu, cóż to takiego?
Seromontis: Magic level 10, skille ;] i level 250
Dr. Omader: Ile zajęło Ci osiągniecie tego poziomu?
Seromontis: To moja 1 postać w Tibii, zajęło mi to około 17 miesięcy
Dr. Omader: Bardzo imponujący wynik jak na pierwsza postać i osiągnięcie tego wszystkiego w tylko 17 miesięcy. Wielu Tibijczyków zastanawia się "Jak on to zrobil?". Gdzie kryje się klucz do sukcesu i tak wysokiego poziomu?
Seromontis: Przede wszystkim czas no i zawzięcie + wytrwałość ;]
Seromontis: Wszystko to posiadam ^^
Dr. Omader: Gdzie zdobywasz najwięcej doświadczenia?
Seromontis: Demonia-Wrls
Dr. Omader: Mówisz, ze taki poziom wymaga czasu, wiec pewnie Twoje życie prywatne trochę na tym cierpi. Czy może potrafisz znaleźć granice miedzy światem cyfrowym, a prawdziwym?
Seromontis: No cierpi ale nie narzekam na moje życie towarzyskie ;]
Dr. Omader: Jeśli już jesteśmy przy życiu prywatnym, to ile masz lat i co aktualnie robisz poza Tibią?
Seromontis: 24 latek, i zajmuje się muzyka to moja 2 pasja ;]
Dr. Omader: Jakiego gatunku muzyką? ;)
Seromontis: psychodelic goa trance , hard techno-schranz
Dr. Omader: Masz dziewczynę? ;)
Seromontis: Tymczasowo nie
Dr. Omader: Znasz może pozostałych Tibijczyków, którzy zdobyli 200 poziom? Co o nich myślisz?
Seromontis: Znam ich tylko ze stronek tzn. ich levelki , nigdy z nimi nie rozmawiałem nie miałem okazji ani przyjemności wiec nie mogę nic powiedzieć.
Dr. Omader: Co myślisz o Polakach grających w Tibie (zarówno tych nisko poziomowych jak tych bardziej znanych wysoko poziomowych)?
Seromontis: Mam parę pamiętliwych sytuacji z poznania, co niektórych Polaków (dobre i złe) tutaj nie chciałbym kończyć, ale znam Polaków i co niektórzy z nich są moimi przyjaciółmi zarówno nisko jak i wysoko poziomowi.
Dr. Omader: Zapewne słyszałeś już o Tiquandzie i nowinkach, jakie CipSoft wprowadzi w najbliższym update. Co myślisz o tym wszystkim?
Seromontis: Nie mogę się doczekać ^^
Seromontis: W końcu jakieś zmiany, najbardziej liczę na nowe outfity ;]
Dr. Omader: nie będzie nowych outfitów ;)
Seromontis: :(
Dr. Omader: Czy chciałbyś cos przekazać reszcie polskich Tibijczyków?
Seromontis: 3mcie się ramy to się..... ;] Ale tak szczerze, jeśli cos chce się osiągnąć to z rozwaga a przede wszystkim dobrze się przy tym bawić ^^

Z niecierpliwością oczekujemy następnego rodaka, który osiągnie ten jakże wysoki poziom :)

fil0nson 08-08-2005 03:19

Gratulacje,

Cwaniaczek ma Sova i Tedy Bear-a 8o

mienio 08-08-2005 03:19

Tak, z jego zapałem i mentalnoscią jestem pewien ze bedzie najwiekszym lvlem niema sie czego bac :D

22:57 Seromontis: znasz dr. omadera
22:57 Seromontis: on jest z tibia pl?
22:57 Mienio: tak lol :F

Spaw89 08-08-2005 03:21

Gzzzzzzzzzzz!

prawie taki jak ja..<joke>

krotko mowiac: pg

Izwor 08-08-2005 03:28

Gratz

:cup:
Super! Polacy w końcu deczekali sie rodaka - super high lvl.

LoKoO 08-08-2005 03:33

:)

Nice, nice :)

Gratulacje

Bebilon 08-08-2005 03:36

Gratulacje dla pana z Trojmiasta! Mozna wiedziec z ktorego dokładnie miasta? :-)

niewidomy 08-08-2005 03:47

24 lat ma ? myslalem ze z 18 ;]
gratulacje teraz polska bedzie zaliczana(prawie)do tych co maja pochwalke z swojego narodu
gratz ! gratz i jeszcze raz gratz!

Xaynel 08-08-2005 04:17

Gratz ;D

Gratulacje dla tego pana ^^
To jest najlepszy Polak (skille, level)
GZ!! :)

Foxium 08-08-2005 04:27

a ja bez chwalenia niestety :P Ja rozumiem ze ktoś jest pg, ale zeby o prawie 50lv wyprzedzić czołówke servera to albo on nie ma rl życia ( a mówi ze nie narzeka) albo sharuje,cheatuje etc. bo inaczej tego się nie da zrobić sorry cię bardzo :]

Bongozzpl 08-08-2005 04:39

Gz , a jakie rare itemy w chacie ma ;o

Fillipex 08-08-2005 05:18

Oczywiscie na poczatek wielki GRATULACJE dla Seromontisa! Jestem bardzo z niego dumny! Na jego barkach spoczywa teraz ciezar statusu polakow w Tibii. Trzeba sobie uswiadomic ze polacy sa w pierwszej 5 najlepszych w Tibii!!!!! To jest bardzo wielki zaszczyt! Teraz czekac tylko a zaraz Seromontis bedzie 3 naj, potem 2 az wkoncu 1 i Polska bedzie najlepsza w Tibii! To byloby moim marzeniem zeby byl najlepszy! OK nie przedluzajac, nadal nie moge wyjsc z podziwu dla niego i zycze mu tego 10 mlvl i nawet 300 lvl! GRATZ oby tak dalej Seromontis!

Mephisto de'Dragon 08-08-2005 05:21

~~~~Congratulations~~~~

Gratulacje...mam nadzieję że to nie koniec Twojej "kariery"...
Z niecierpliwością czekam na 210lvl ....

miszizu 08-08-2005 05:28

nasz ziom

kurcze to nasz ziom, to jest spoko koles i wielkie gratz dla niego ciezko pracowal na ten lvl i czekamy na next lvl'e

karmiel 08-08-2005 05:28

gratz!!! Ja tez życze żebys wyexpił nawet 210 lvl i byl w pierwszej 3 tibi!! :D :D :D

Rybzor 08-08-2005 06:54

LOL drom, kiedy ty spisz:P, pamietam, jak jeszcze chyba z prawie miesiac temu wurzel mial 198 lvl, nie wiem co sie z nim stalo, ale jakos ostatnio prawie wogule nie expi chyba, slabe tempo trzyma, naprawde bardzo dawno mial ten 198, pewnie jakby sie zawzial to by zrobil 200 dwa tygodnie temu;)

Wydaje sie sympatyczny ten nasz Polak;), fajnie, ze wkoncu znalazl sie ktos na tyle wytrwaly zeby nabic ten glupi 200 lvl i zmarnowac sobie rok zycia:P

Sheva 08-08-2005 07:20

GZGZGZGZGZ wielkie GZ !!!! :)

Wielki Mancyz 08-08-2005 07:39

Yehaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!

Seromontis RzĄdzi , Codziennie Go Mijam Na Hibernie , Jak Zrobie Knighta To BĘde ChciaŁ ByĆ Taki Jak Seromontis Dawaj Tak Dalej !!!!!!!!!!!!! :) :)

PS : Foxium znoobiłeś się pisząc że sero uzywa cheatów

X( zazdroscisz mu zamiast sie cieszyć to nażekasz jak noob X(

Cover Sorcerer 08-08-2005 08:09

Szczeze gratuluje!!Heh.Niemoge sie doczekac nastempnego polaka na 200 levelu. ;)

AdamS_ 08-08-2005 08:20

Jak oni to robią?JA bym w 17 miesięcy nie umiał nabić takiego levelu....Gratulacje Seromontis !!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:03.