![]() |
Sprzedasz Crowbar'a w sklepie
Zauwazylem, ze Crowbara mozna kupic ruwniez w Venore za 260 gp. Niestety na stronie pisze ze mozna kupic tylko na darashii, kazoodronie i na edron :P
|
Crowbar w Dragu?
Nie wiedziałem gdzie to opublikować, więc odpowiem po prostu na ten post kóry równiez mówi o crowbar. Otórz podczas dragon huntu w ciele świeżo zabitego przeze mnie smoka znalazłem kuszę, 35 gp i... crowbar. Czy to może być bug, czy rzeczywiście można znaleźc crowbar w smoku? Pozwólcie, że wklęję zjęcie z lootem z owego huntu. Nic nie wiedziałem o crowbar, nigdy nie zaglądałem na tibia.pl do informacji o tej broni, aż z ciekawości dzisiaj spojrzałem i zauważyłem ze wypada tylko z behemotha. Nie wiem teraz jak mogła znaleźć się ona w smoku, którego sma zabiłem i nikt nie mógł jej podłozyć. Być może to bug, a być może crowbar rzeczywiście wypada ze smoka.
http://img344.imageshack.us/img344/6650/dragloot3ws.jpg Moja sugestia jest taka żeby mimo wszystko dodać crowbar do przedmiotów wypadających ze smoka. |
oO ja na huncie kiedys gdybyłem tez mi qmpel pokazal crowbar i powiedzal ze z draga ja mu do dzis nie wierzylem a jednak......
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:34. |