![]() |
Gandalf The'magic life
A oto ss'ki z mojego Gandalfa :>
Kod HTML:
Advanc z 35 na 36 /prosze dostosować się do limitów - besn/ |
Niewidać zdjęć!:(
|
Ja widze.
ja widze prawie wszystkie oprocz 2 ostatnich. :]
|
sorka
sorka all republika mi nawalila zara powzucam gdzieindziej sski
|
wsadź na www.imageshack.us
|
^^
juz wsadzilem tera powinno byc ok
|
nic nic widac X
www.photobucket.com <- |
:p
sorka ale myslalem ze jak wzuce na republike to wytrzyma ale teraz dalem pa photobuket i jest ok:>
|
Jest już temat o refugi,nie wiem po co robisz oddzielny temat.SS'y są w porządku,chociaż narazie same advence ;p
|
Cytuj:
Ale moze on chce przedstawic ssy z swojego zycia. A nie jak na roznych Threadach co po 1-4 zdjecia wrzucaja max |
O.o
BOHY z 10 necro plxxxxxxxxxxxxxxxx. Kiedys siedzialem 10 godzin i NIC, ) NULL , NADA. Trzeba miec szczescie GRATZ SS daja rade tylko troche maly mlvl. |
mlev
Cytuj:
|
Gratz , nie podniecaj sie ze jestes pierwszy na listach tylko kontynuuj to :)
|
Cytuj:
Gratz dla tego power gamera. |
bardzo slaby m-lvl
na necro wybieraj sie sam z ds'ami |
Cytuj:
Bs quescik :p http://i16.photobucket.com/albums/b9/m0rGi/UO0054.jpg |
next advance :p
|
Witam!
Coz... Widac, ze uzywanie macro nie poplaca... Banished: until Sep 11 2005, 09:56:16 CET because of macro use 09:57 Counsellor: hehehe :) Gratulacje screenow, ale prosba - naucz sie grac bez cheatow... Bo dzisiaj troche przy dlugo stales na dachu domku wiesz gdzie... Zreszta i tak juz od jakiegos czasu byles obserwowany :). 3mka! @Topic Gratz screenow... Gdyby jeszcze byly uzyskane wlasnymi rekoma to by bylo w ogole super... Pozdro Pingwin EDIT O_o... Przed chwila bylo banished to 11 sep, a teraz patrze: Banished: until Oct 04 2005, 09:56:16 CET because of macro use Pozdro |
Cytuj:
Magic jest dobry bo najlepszy na servie Slaby dla ciebie no moze i tak ale serv jak dawal zdiecia byl nowy a wiec ? |
Hmm?
Jakos cos tak niewidac tych zdjec ... niewiem co powiedziec :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |