![]() |
Ta Nudna szkoła
ehhhh ile to razy zamiast homevorka albo kiedy musialem sie uczyc ....gralem w tibie . na szczescie opamietywalem sie i chociaz troche czasu poswiecalem na nauke . ale teraz kiedy za niecaly miesiac mam miec testy kompetencji to ciezko mi zamiast expowania robic od hhh testow probnych.
|
No i co mam Ci odpisać - że mi przykro, że ja też czy że co ??? :rolleyes: Szukasz współczucia, dobrego słowa czy o co Ci ....... chodzi ???
Nawet nie wiem po co założyłeś ten temat, nie dość, że nic nie wnosi, to jeszcze nie ma o czym pisać ?( Tak, też chodziłem do szkoły, jednej, drugiej, teraz 4-ty rok studiów i nigdy nie wyjeżdżałem z tematem "zamiast robić pracę domową gram w Tibię..." Bo co to kogo obchodzi ? Pewnie robi tak większość bo Tibia wciąga, to fakt. To do czego jest ten tamat ????? X( |
@ Monoskar - czego to już człowiek nie zrobił :P
Napewno ktoś będzie wiedział co tu napisać. Na przykład ja: nie chce mi się uczyć, wolę grać w Dooma. |
Chłopie .....z tym wspołczuciem to mnie zgiełeś , jak cos nie pasuje to nie musiales sie walic posta. Chyba zrobilem ten temat po to aby inni wpisywali tu, co w szkole sie im nie podoba itp. czleku nastepnym razem weś sie zastanow troche LoL
|
Taaaaaa... temat z przyszłością...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31. |