Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Największa Głupota (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45145)

Fossils Master 08-08-2005 11:36

Największa Głupota

Nie chciałbym krytykować zbytnio intelektu Cip Softu... ALE takie dumne stworzenie jak Dragon nie powinno uciekać :baby: A już nawet nie wspomne o Dragon Lordzie... Jeden z najmocniejszych potworów w tibji UCIEKA gdy ma mało życia. ROTWORM NIE UCIEKA A DL TAK... X( kretynizm.
Jakie są wasze opinie na ten temat?

Mathias 08-08-2005 11:40

Wogóle potwory nie powinny uciekac ...I to jeszcze Dragon ,a nie mowic Dragon lord rozumiem Rat ale bez przesady ...

By$iu 08-08-2005 20:13

Wg mnie to stanowi czesc jego sily, gdy ucieka bloker biegnie zanim i wten sposob dostaje f-wafem. Goniac go mozna sobie tez samemu zlurowac np. dragi czy nastepnego dl'a ( double spawn kolo Venore).

Ellenhorin 08-08-2005 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fossils Master
Nie chciałbym krytykować zbytnio intelektu Cip Softu... ALE takie dumne stworzenie jak Dragon nie powinno uciekać :baby: A już nawet nie wspomne o Dragon Lordzie... Jeden z najmocniejszych potworów w tibji UCIEKA gdy ma mało życia. ROTWORM NIE UCIEKA A DL TAK... X( kretynizm.
Jakie są wasze opinie na ten temat?

Teorytycznie nie powienien uciekac ale w praktyce wlasnie kiedy zaczyna uciekac jak najbardziej niebezpieczny , pozatym tu chodzi tez jakby o inteligencje potwora czy naprzyklad ty jak masz postacia red hp i nie masz uha to dalej bijesz stado potworow czy uciekasz ??

Fossils Master 08-08-2005 20:34

humm

Ciekawa analiza ale powiec mi czy gdybyś był królem zamku to byś uciekał tchórzliwie gdyby ci brakło ludzi, czy byś dumnie został i zginął w pozycji stojącej? ;)

scarab 08-08-2005 20:35

z jednej strony kretyństwo z drugiej nie
jak to mówił przedmówca inteligencja (prawda) ;) ale sie leczom te dragony i DLe :( ale taki potężny potwór miałby uciekać raczej walczyc do końca i zginąć z honorem a nie pitać jak cykor 8o

Fossils Master 08-08-2005 20:37

:] :] :]

No i taki Scarab wie o co mi chodzi :D:D:D 8o

Pacek 08-08-2005 20:37

warloki też uciekają co dodaje smaczku grze i co przede wszysstki świadczy o inteligencji przeciwnika, każy by uciekał kiedy śmierć jest blisko i tylko głupie potwory jakim są roty albo odważne dwarfy, demony, nie uciekają bo do końca są pewne swego. Tak samo dragi, są to potwory obdarzone pewnym rozumem i dlatego gdy śmierć jest bliska salwują sie ucieczka aby sie uleczyć i przedłużyć życie, poza tym ubić trzeba sie też wykazać pewnymi umiejętnościami. bijąc uciekającego warloka trzeba naprawde być dobrym gracze. Więc nie napadj na cipsof jeśli nie masz mopjęcia o czym gadasz. Dla takich jak ty to potwory wogule nie powinny chodzić nie powinny sie leczyć nie powinny stawać sie niewidzialne. Wogóle powinny stać w miejścu nie atakując niczego i zawsze powinny zostawaić najlepszy lot

Aztec900 08-08-2005 20:55

skoro jesteśmy przy kwestii dragów mnie denerwuje jedno a mianowicie wyglą dragon shielda bo powinien on mieć wygłą jakbybył wykonany ze smoczych łusek a nie tarcza z rysunkiem smoka myślałem że po update poprawią to ale tylko troche ją zmienili może i czepiam sie szczegółów ale zawsze jak patrze na ten shield to o tym myśle ;)

SKAJMA 08-08-2005 21:32

Dragon ucieka bo myśli a rotworm to chyba nie ma czym, a jeśli ktos cos chce powiedzieć o krasnoludach to mu od razu odpowiadam że to przecież bardzo odważne istoty :)

General Draper 08-08-2005 23:55

uhbabab

Do tego co zalozyl ten temat: jestes big Noob, zanim cos napiszesz przemysl to... Napewno nigdy nie byles na dragu i nie wiesz jak to jest, a wógle ten drag jest mądrzejszy od ciebie i to bardzo. X( Zgadzam sie z cał reszta kóra mówi ze dragon jest duzo silnijeszy gdy ucieka, i chce sie uleczyc.

Geralt ze Spychowa 09-08-2005 00:00

up: olaboga chlopie!

wiecie - wstyd, ze takie stworzenia usmiercacie :P:P

Ellenhorin 09-08-2005 00:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez General Draper
Do tego co zalozyl ten temat: jestes big Noob

Nie uzywaj slow ktorych znaczenia nie znasz

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez General Draper
Napewno nigdy nie byles na dragu

Podejrzewam ze 60+ Master sorc nie raz widzial draga -.-"

@Topic
Widze ze moja teoria sie spodobala :)

Andrea 09-08-2005 00:23

Dragon to tylko dragon. Jak silniejszy bije słabszego to słabszy raczej ucieka. ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fossils Master
Ciekawa analiza ale powiec mi czy gdybyś był królem zamku to byś uciekał tchórzliwie gdyby ci brakło ludzi, czy byś dumnie został i zginął w pozycji stojącej?

A mało jest przykładów w histori ze królowie uciekali pierwsi?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:16.