![]() |
Czerwony Kapturek - Film z tibii
Moj pierwszy WMV :P
Oto link: Kapturek Komentujcie pls =D Troche nie wyszedl ale zawsze jest :P 20 minut pracy :P komentujcie jak uwazacie |
podobało mi sie ale mogłeś rozłozyc trapa.
|
TU mozna powiedziec tylko jedno ZA***ISTE
|
czy ja wiem nic ciekawego ;p
|
dzieki, moze zrobie nastepne, ale jak bede mial czas.
cya (do wszystkich ktorzy dali dobre opinie :P) |
:evul: wedlug mnie totalnie do d***y X(
po1.Krutkie i bezsensowne po2.grafika beznadziejna po3.nie mozna sie polapac o co chodzi (ale to tylko moje skromne zdanie) B) |
NIe kapuje tego filmiku... Czerwony kapturek łażący po rooku... a na końcu ten napis "3gp to zawsze 3 gp"... DZIWNE X(
|
No nie ziomus postarales sie i ten tekst 3 gp to zawsze 3 gp :P
|
Cytuj:
To już koniec, ja już nie mogę występować! |
muahahahahhaaha :D "wy***ane" za przeproszeniem :P omg ;p
Jak ktos powiedzial - mogles trapa polozyc :/ lecz to byl rookgard :| |
heeee dobre :)
|
Widac ze ludzie juz Tv nie ogladaja tylko "tibia tibia tibia "fri itanz <joke> "
To jest reklama Heyah |
heh wy***iste a tak pozatym jakim programem to robiles odpisz na gg 3169500 sprubuje zrobic reklame spirte ale potrzebuje programu takiego :)
|
Powiem ci tylko to :
nie bylo zle, ale... Bylo Good! :D tylko tak dalej :) |
Takie dobre że niecenzuralnych slów musialbym użyć żeby to opisać :D Zayeżyste!!!
|
Cytuj:
Reklam nie ogladasz? :> Dziwne ;P bo o HEYAH slychacz wszedzie :D |
Lol spoko to ten film:P :baby: :baby: :baby: :baby:
|
:/
Filmik mi sie nie podoba :/ wogole nie ma przeslania zadnego. Mogles dac trapa a jezeli byl to rzeczywiscie rookgard to chociaz jakas krew wylac B) Poza tym gdy kapturek sie wydziera ty dopiero sie wybierasz za to drzewo 8o (Dla mniej intelidżentnych: podklad muzyczny jest zle spasowany z grafika). Zrób nastepna czesc, włóż w nią więcej pracy no i niech to ma jakis sens ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:07. |